Incl. BTW.Excl. BTW.

Kom je bij ons werken? Bekijk hier de vacatures.

Onze eerste blog!

Onze eerste blog!

Trots, want onze eerste blog is een feit! En wij zijn super enthousiast om dit met jou te kunnen delen. Vanaf nu kun je ook onze blog raadplegen voor al je vragen rondom shortlease, auto’s in het algemeen, onderhoud, schade, tips, tricks, behind the scènes en reviews.

In deze blog willen wij onze eigen ervaringen en die van anderen graag met jullie delen. Onze blog zal een mix zijn van persoonlijke verhalen, handige tips, interessante feiten en informatie. Om onze blog zo goed mogelijk op jullie wensen af te stemmen, is alle feedback van harte welkom! Dus, als je iets specifieks wilt zien of meer informatie wilt over een bepaald onderwerp, aarzel dan niet en laat het ons weten! 💬

Wie zit er achter de eerste blog?

Hoi daar, Kyra hier! Sinds november 2023 ben ik de Junior Online Marketeer van Blankert Shortlease. Eigenlijk heb ik een achtergrond als docent economie, maar ik besloot het roer om te gooien en me te storten op de wereld van marketing. En weet je wat? Tot op de dag van vandaag heb ik geen spijt van deze keuze! Om je een kijkje in mijn week te geven vertel ik je hoe mijn dagen eruit zien! De ene dag race ik rond in de nieuwste bolides met mijn fotocamera in de aanslag om de mooiste afbeeldingen te schieten en plaats ik deze op de website. De volgende dag bedenk ik toffe content en schrijf ik blogs. Ik schiet plaatjes, ben creatief met woorden en plaats alles op onze social media pagina’s. En als kers op de taart, mag ik mijn creativiteit helemaal laten gaan in het maken van de nieuwsbrieven. Kortom: een feestje! 🎉

Wat kun je in onze blogs verwachten?

Wij zijn super enthousiast dat onze blog live is! Hier bij Blankert Shortlease zijn we vastbesloten om niet alleen over auto’s te praten, maar om samen met jou een reis te maken door de eindeloze autowereld! En we schrijven deze blogs omdat we veel vragen kregen via de chat en telefoon! Om je een handvat te bieden gaan we ons in de blogs richten op alles wat jij nodig hebt, dus jouw input is van harte welkom! Ik kan me voorstellen dat shortlease een term is die in de automotive bekend is, maar dat niet iedereen bekend is met het begrip. Kort gezegd: shortlease is het zakelijk of privé leasen van een auto voor een kortere periode. We laten je uiteraard niet onnodig zoeken over de geweldige voordelen die shortlease met zich meebrengt. We gaan niet alleen praten over auto’s, maar we laten je ook binnen in de wereld van de nieuwste vierwieler-trends, geven je eerlijke reviews en duiken in de wereld van elektrische auto’s. ⚡

Maar dat is niet alles! Wij bieden jou een uniek kijkje achter de schermen bij Blankert Shortlease. Wie zijn de gezichten achter dit bedrijf? Je kunt Willem Jr. tegenkomen als je op zoek bent naar een auto. En als jouw auto onderhoud nodig heeft, dan is Sasha degene die je moet hebben! Onze hikers staan klaar om je auto schoon te maken, mocht dat nodig zijn. En heb je schade gereden? Dan lost Willem Sr. dit voor je op! Maar wat ons echt drijft is jullie, onze lezers en klanten!

Dus, gordels vast! Want bereid je voor op een geweldige rit met ons. We beloven dat het de moeite waard zal zijn! Samen gaan we op een ontdekkingstocht en delen we de leukste en meest interessante dingen met jou.

Het verhaal achter Blankert Shortlease 🚘

De oorsprong van Blankert Shortlease ligt ruim 20 jaar geleden met Robert Blankert als grondlegger. Het was het begin van één van de allereerste shortlease bedrijven van Nederland genaamd: Blankier Shortlease. Het bedrijf groeide naar een kleine 1.000 contracten en is hierna verkocht aan een grote dealerholding.

In januari 2022 is Blankert Shortlease en Blankert Autoverhuur overgenomen door Mobility Service. Blankert Shortlease is met ruim 20 jaar ervaring een gespecialiseerd leasebedrijf in de shortlease-branche. Wij bieden flexibele lease-opties voor mensen die op zoek zijn naar een auto voor een korte tijd. Bij ons kun je al voor minimaal één maand een auto leasen, met de mogelijkheid om dagelijks op te zeggen. Dit betekent dat je bij ons geniet van vrijheid en flexibiliteit.

Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en zorgen ervoor dat we altijd de auto vinden die aan jouw behoeften voldoet. Zelfs als je minder dan één maand een auto nodig hebt, kun je bij ons terecht voor verhuur. Ons aanbod vind je op auto-huren-zwolle.nl.

Bij Blankert Shortlease staan kwaliteit, service en flexibiliteit voorop. Wij bieden een breed scala aan auto’s aan, van nieuwe tot bijna nieuwe auto’s en van kleine stadsauto’s tot grote SUV’s. Onze auto’s worden zorgvuldig geselecteerd om aan jouw behoeften te voldoen.

Laat ons weten wat jij graag wilt zien!

Dank je wel voor het lezen van onze allereerste blogpost! We hopen dat je net zoveel plezier hebt gehad met het lezen als wij hadden met het schrijven. Bij Blankert Shortlease geloven we in het delen van kennis, ervaringen en verhalen. Heb je suggesties, vragen of onderwerpen waar je graag meer over zou willen lezen? Laat het ons zeker weten! 💬

We waarderen jou als onderdeel van de Blankert Shortlease-community en kijken uit naar het samen verder verkennen van de wegen die voor ons liggen.

Copyright © 2024 - Blankert Shortlease

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing