Incl. BTW.Excl. BTW.

Kom je bij ons werken? Bekijk hier de vacatures.

Onze Melanie aan het woord..

Onze Melanie aan het woord..

Wij willen je graag voorstellen aan ons Blankert teamlid: Melanie van der Kolk! Wist jij dat Melanie een passie heeft voor Volvo’s en klompen én dat ze soms hilarische autoblunders meemaakt? Lees haar verhaal, ontdek wat haar drijft, wat ze ervaart op haar werkdag en waar ze ‘s ochtends met een big smile naartoe gaat!

Melanie van der Kolk is..

Ik ben Melanie van der Kolk, 22 jaar en ik kom uit Hasselt. Sinds begin 2024 werk ik met veel plezier bij Blankert. Buiten mijn werk breng ik graag tijd door met mijn vrienden en vind ik het leuk om te fitnessen. Daarnaast run ik mijn eigen bedrijf: Klompen Kolk, wat ik heb overgenomen van mijn opa. We zijn vaak te vinden op markten, waaronder op de Zorgboerderij in Dalfsen op zaterdag 6 juli 2024. Wil je meer ontdekken? Neem dan een kijkje op onze Facebookpagina!

Ik ben bij Blankert terecht gekomen door..

Ik was op zoek naar een baan als receptioniste en toen kwam ik via Indeed terecht bij Blankert. De vacature sprak mij enorm aan en zodoende heb ik gesolliciteerd en werd ik aangenomen. En met succes, want ik heb het nog steeds iedere dag reuze naar mijn zin.

Je komt mij tegen bij Blankert als..

Je kunt mij direct treffen als je het kantoor van ons binnenkomt wandelen, ik ben namelijk te vinden bij de receptie. Ik ben het eerste aanspreekpunt richting klanten en help hen met hun vragen. Maar dat is niet het enige waar ik me op een werkdag mee bezig houd. Ik plan transport van auto’s in, bel ik klanten, beantwoord ik e-mails, geef ik auto’s aan klanten mee en neem ik auto’s in wanneer ze terugkomen. Kortom, ik heb veel klantcontact wat ik erg leuk vind!

Mijn favoriete auto is..

Ik ben helemaal weg van Volvo, een echt Volvo meisje hier! Maar ik heb ook een zwak voor Amerikaanse auto’s en dan met name de Dodge Ram. Dit is dan ook zeker mijn favoriet. De looks en het geluid dat maakt de auto prachtig!

Dodge Ram | Blankert Shortlease

Mijn grootste autoblunder..

Mijn grootste autoblunder? Nou, laten we het erop houden dat ik een kei ben in het laten slingeren van sleutels! Op een dag tijdens mijn vakantie, besloot ik de originele en reservesleutels gezellig samen in de auto achter te laten. Toen ik de deur per ongeluk dichtgooide, viel deze met een stevige klik op slot. Geen beweging meer in te krijgen! Uiteindelijk moest een garagebedrijf eraan te pas komen om de auto te bevrijden. Tja, ik geef toe, niet mijn slimste zet!

En dan hoor ik je denken: dit overkomt je toch maar één keer? Nou, dat is dus niet helemaal waar, dit soort dingen gebeuren mij vaker dan je denkt. Zo wilde ik eens een ritje maken met mijn hond in de auto. Ik moest nog snel iets uit huis halen en gooide de autodeur dicht achter mij. En tja, je raadt het al, ik vergrendelde per ongeluk mijn hond én de sleutels in de auto. De auto klikte op slot, gelukkig had ik dit keer mijn reservesleutels niet in de auto liggen maar veilig binnen. Helaas kon ik er niet bij, want ik had ook de voordeur al achter me dichtgetrokken en mijn huissleutels zaten aan mijn autosleutels. Toen raakte ik behoorlijk in de stress, het was bloedheet buiten en mijn hond zat vast in de auto. Dus belde ik mijn vader en die heeft de auto opengebroken om mijn trouwe viervoeter te bevrijden.

Ik luister in de auto graag naar..

Ik rij in mijn auto met de meest uiteenlopende deuntjes, aangezien ik een brede muzieksmaak heb. Maar mijn voorkeur gaat wel echt uit naar Top 50 hits, Country en Nederlandstalige nummers. Die kan ik echt waarderen! Hoewel ik graag op een tentfeest sta, kan ik deze muziek in de auto ook zeker aanbevelen! 🎵

Ik ervaar mijn werkdag..

Ik ben bij Blankert nog niet zo lang op de werkvloer te vinden, maar ik rol van het ene komische moment in het andere. Geen dag is hetzelfde en dat houdt het lekker spannend en uitdagend. Het team barst van de gezelligheid en ondanks allerlei verschillende karakters kunnen we het prima met elkaar vinden. Elke ochtend stap ik met een big smile mijn werkplek binnen en ik hoop dat dit feestje nog eindeloos mag doorgaan!

Mijn favoriete dag..

Mijn topdag op het werk? Zonder twijfel vrijdag! Niet vanwege de patagdag – al is dat ook mooi meegenomen – maar vooral vanwege de gezellige drukte en de vlotte gang van zaken bij de receptie. Hoe meer reuring, hoe beter! Het contact met klanten maakt mijn dag helemaal goed. Daar word ik echt blij van!

Copyright © 2024 - Blankert Shortlease

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing