Incl. BTW.Excl. BTW.

Kom je bij ons werken? Bekijk hier de vacatures.

Onze Mike aan het woord..

Onze Mike aan het woord..

Wij willen je graag voorstellen aan ons Blankert teamlid: Mike de Wit! Mike is een autoliefhebber uit Meppel. Zijn dagen zijn gevuld met het herstellen van auto’s en het delen van lachwekkende momenten met zijn collega’s. Zijn verhaal begon niet in de schadewerkplaats. Hij neemt je mee in zijn avonturen van Hiker tot leerling-schadehersteller, hoogtepunten, blunders en zijn droomauto. Benieuwd? Lees snel verder!

Mike de Wit is..

Ik ben Mike de Wit, 23 jaar oud en woonachtig in het gezellige Meppel. Sinds 2022 ben ik met veel plezier onderdeel van het team bij Blankert. Naast mijn werk als leerling schadehersteller ben ik een echte autoliefhebber. In mijn vrije tijd sleutel ik graag aan mijn eigen auto of help ik vrienden met het opknappen van hun bolide.

Ik ben bij Blankert terecht gekomen door..

Ik was op zoek naar een nieuwe baan en ik kwam de vacature voor Hiker tegen op Indeed. Auto’s van A naar B brengen en schoonmaken? Dat leek mij wel wat! Dus heb ik gesolliciteerd en ben ik in 2022 vol enthousiasme begonnen als Hiker bij Blankert.

Naast mijn werk wilde ik me verder ontwikkelen. De opleiding tot monteur sprak mij niet helemaal aan, maar toen kreeg ik de kans bij Blankert om naar de afdeling schade te gaan. Dit leek mij reuze interessant, omdat ik iedere zag hoe mijn collega Willem hiermee bezig was. Via Blankert kreeg ik de kans om de opleiding te volgen. Eerst een maand meelopen, dit beviel aan beide kanten goed en daarom ben ik in 2024 de opleiding Schadehersteller gestart.

Je komt mij tegen bij Blankert als..

Als je me zoekt, dan vind je mij onder andere op de schadeafdeling, waar we schade aan auto’s herstellen. Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat de auto’s dusdanig hersteld worden dat ze weer veilig en mooi de weg op kunnen. Zo zijn ze helemaal klaar voor de klant. 🚘

Mijn droomauto is..

Mijn droomauto is absoluut de Mazda RX-7 FD! De looks, het geluid van de unieke rotatiemotor…wauw! In tegenstelling tot traditionele motoren heeft deze een driehoekige rotor die ronddraait in een ovale kamer. Daardoor klinkt de auto totaal anders en dat vind ik echt te gek!

Mijn grootste autoblunder..

De bumper blunder! Oeps… Daar ging de bumper! En niet zomaar een bumper, die van een vriend van mij. Vol enthousiasme reed ik in de auto van mijn vader, maar ik nam een bocht te krap. Pats, zo de zijkant van mijn vaders auto tegen die van een vriend van mij. Het resultaat, de auto van mijn vader zat in elkaar en de auto van die vriend had geen bumper meer. Pijnlijk moment, maar wel een leermomentje: neem de bochten niet te krap!

Ik luister in de auto graag naar..

Ik luister naar verschillende muziek. Ik vind het heerlijk om naar verschillende genres te luisteren, maar op dit moment vind ik het fijn om naar Amerikaanse hiphop te luisteren. 🎵

Ik ervaar mijn werkdag..

Ik vermaak mij op alle werkdagen, dus voor mij voelt het als een hobby wat ik mag uitvoeren. Er zijn heel veel leuke momenten, er gaat geen dag voorbij dat ik niet de slappe lach heb. Als ik één moment mag kiezen, was het toch wel deze: Vier collega’s, waaronder ikzelf, vertrokken in een busje richting een garagebedrijf. We moesten daar een paar auto’s ophalen. Het had gesneeuwd en er lag een dik pak sneeuw. Een collega kon de verleiding niet weerstaan om een sneeuwbal te maken. Hij mikte op een andere collega, maar deze draaide net op het verkeerde moment om waardoor de sneeuwbal in zijn gezicht belandde. Het ging harder dan gepland, maar we konden er allemaal, inclusief het garagebedrijf die het zag gebeuren, hard om lachen.

Mijn favoriete dag..

Ik heb geen favoriete werkdag, ik vermaak mij op alle dagen. Want bij Blankert is elke dag anders. Het is soms net alsof je in een dierentuin werkt, veel verschillende karakters bij elkaar, maar passen wel allemaal goed bij elkaar. De sfeer is goed er is ruimte voor een lolletje maar we kunnen ook hard met elkaar werken.

Copyright © 2024 - Blankert Shortlease

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing