Incl. BTW.Excl. BTW.

Kom je bij ons werken? Bekijk hier de vacatures.

Ford

  Een Ford shortlease is ideaal in alle situaties. Met de variatie in modellen en prijs is er altijd een auto die geschikt is voor jou. Wij hebben onder andere de volgende modellen in ons wagenpark: Ford Fiesta 1.1 Trend , Ford Transit Connect L2, Ford Focus Ecoboost Titanium, Ford Focus Ecoboost ST-Line, Ford Focus Wagon Trend Business, Ford Transit Custom L1H1, Ford Transit Custom L2H1 en Ford Transit L2H2

  Bij Blankert Shortlease heb je de mogelijkheid tot een zeer korte doorlooptijd en maak je gebruik van een erg flexibele dienstverlening.

  Bekijk hieronder ons aanbod Ford shortlease.

  Rijden zonder zorgen met Ford shortlease

  Wanneer je kiest voor Blankert Shortlease profiteer je van een aantal mooie voordelen. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet:

  1. Geen verrassingen, alles is duidelijk
  Bij ons ben je volledig op de hoogte en heb je geen langdurige verplichtingen, boeteclausules en eindafrekeningen. Bij Blankert Shortlease vinden wij transparantie en duidelijkheid erg belangrijk. Er staan je geen verassingen te wachten bij jouw Ford shortlease.

  2. Geen zorgen over verzekeringen, onderhoud, pechhulp en meer
  Als je een auto koopt, dan komt daar het nodige bij kijken. Denk aan verzekering, pechhulp, wegenbelasting en natuurlijk het onderhoud. Kies je voor het leasen van een Ford Fiesta, Ford Transit of Ford Focus via Blankert Shortlease? Dan hoef je, je over deze zaken – en meer – geen zorgen meer te maken. Je bent in een keer van alles af met Ford shortlease.

  3. Korte doorlooptijd
  Bij Blankert Shortlease zijn wij erg flexibel. Je kunt jouw contract naar één maand elke dag beëindigen. Op deze manier zit je niet langer aan jouw Ford shortlease vast dan dat je hem nodig hebt.

  Ford Fiesta, Ford Transit, Ford Focus en meer

  Benieuwd wat ons aanbod Ford shortlease nou precies inhoudt? Wij hebben alle modellen voor je op een rij gezet.

   

  Ford shortlease: zowel particulier als zakelijk

  Het is bij ons mogelijk een Ford zowel op zakelijke als particuliere basis te shortleasen. Bij zakelijke shortlease spreken we van full operational lease. Financial lease is logischerwijs niet mogelijk, omdat je bij shortlease bewust voor een kortere periode least en hier waarschijnlijk niet de intentie bij zult hebben om de auto uiteindelijk te kopen.

  Particulier een Ford shortleasen

  Ford shortlease is voor de particulier om diverse redenen aantrekkelijk. Een Ford is in de regel zuinig in verbruik en biedt bovendien opvallend veel ruimte, zowel voorin, achterin als in de kofferbak. En heb je bijvoorbeeld een auto nodig voor woon-werkverkeer maar beschik je nog niet over een vast contract? Dan is de keuze voor (Ford) shortlease erg aantrekkelijk. Mocht er immers onverhoopt iets aan jouw persoonlijke situatie veranderen, waardoor je de auto niet langer nodig hebt of niet meer kunst bekostigen, dan kun je deze kosteloos van de ene op de andere dag inleveren. Daarmee is Ford shortlease een risicoloze lease-optie.

  Zakelijk een Ford shortleasen

  Ook op zakelijk vlak is het mogelijk een Ford te shortleasen. Met name zzp’ers maken van deze mogelijkheid gretig gebruik. Ook hierbij geldt dat het risicoloze karakter van een shortleasecontract als groot voordeel wordt gezien. Heb je tijdelijk geen opdrachten? Of run je een seizoensgebonden bedrijf? Dan lease je gewoon alleen een Ford in de periode waarin je het druk hebt en lever je ‘m in het laagseizoen weer in.

  Naast personenwagens kun je bij ons overigens ook terecht voor het leasen van bestelwagens. Deze mag je desgewenst ook gewoon voorzien van bestickering, voor een representatieve uitstraling. Kies voor één van onze Ford Transit-modellen en beschik over een nette bedrijfswagen, zonder een grote investering te hoeven doen!

  Ford shortlease tegen de beste voorwaarden

  Hoewel afkomstig uit Amerika is Ford nog steeds een erg populair automerk op de Europese markt. Ford staat bekend om zijn fijne rijeigenschappen, betrouwbaarheid en de grote hoeveelheid ruimte die de wagens doorgaans te bieden hebben. Daarmee is het – natuurlijk afhankelijk van welk model je kiest – het ideale gezinsautomerk dat ook in Nederland nog altijd erg in trek is.

  Er zijn dan ook genoeg leasemaatschappijen te vinden waar het mogelijk is een Ford te leasen, of het nu gaat om private lease of zakelijke lease. Het voordeel van een Ford van Blankert Shortlease is echter dat wij volledig gespecialiseerd zijn in shortlease en verhuur. Dat betekent onder meer dat jouw Ford shortleasecontract na de eerste maand dagelijks opzegbaar is. Bovendien zijn er geen wachttijden: vandaag aanvragen is morgen leasen.

  Daarbij weet je vooraf precies wat je iedere maand kwijt bent. En mocht je na een tijdje tot de conclusie komen dat je toch een grotere of kleinere auto wilt? Dan ruilen we ‘m gewoon om voor een andere Ford (of een andere shortleaseauto) en passen we het maandbedrag eenvoudigweg aan – of dat nu naar boven of naar beneden is.

  Blankert Shortlease voor Ford shortlease

  Bovenaan de pagina vind je ons gehele Ford shortlease aanbod. Naast het Ford aanbod kun je bij ons ook terecht voor de volgende merken: Hyundai shortlease, Kia shortlease, MINI shortlease, Opel shortlease, Seat shortlease, Suzuki shortlease, Toyota shortlease, Volkswagen shortlease en Volvo shortlease. Bij interesse in ons aanbod Ford shortlease kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Vraag een offerte aan voor een goed beeld. Ook beantwoorden wij graag eventuele vragen en voorzien wij je graag van advies. Je kunt ons bereiken via info@blankert.nl en/of op het nummer 📞 038-720 0880. Wij helpen je graag om van jouw ideale Ford shortlease werkelijkheid te maken.

  Lees meer

  Copyright © 2024 - Blankert Shortlease

  Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing