Incl. BTW.Excl. BTW.

Kom je bij ons werken? Bekijk hier de vacatures.

Jaguar

  Op zoek naar aantrekkelijke tarieven voor Jaguar Shortlease? Shortlease bijvoorbeeld de Jaguar I-Pace S EV400.

  Wij hebben een eigen wagenpark met ruim 2.000 auto’s van diverse merken en modellen, waaronder Jaguar. Bekijk hieronder ons aanbod Jaguar shortlease.

  Onbezorgd rijplezier met Jaguar shortlease

  Blankert Shortlease biedt uitstekende voorwaarden voor Jaguar Shortlease. Lees hieronder meer over onze voorwaarden.

  1. Geen verrassing met Jaguar shortlease
  Wij maken van tevoren duidelijke afspraken, zodat u vooraf precies weet waar u aan begint. Afspraken, simpel, duidelijk en helder, dat is waar Blankert Shortlease voor staat

  2. Verzekeringen, wegenbelasting, onderhoud, etc. zijn verleden tijd
  Of het nu gaat om afschrijving, rente, verzekering, onderhoud, banden, vervangend vervoer en hulpdiensten bij pech of schade, wij regelen het allemaal. Met Jaguar shortlease hoeft u alleen de brandstof te regelen.

  3. Korte doorlooptijd met Jaguar shortlease
  Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in kortlopende contracten voor o.a. Jaguar shortlease. De kortlopende contracten zijn een belangrijke pijler binnen ons bedrijf. Zo kunnen wij maximale flexibiliteit en onbezorgd rijplezier bieden.

  Rij vandaag nog in bijv. een Jaguar I-Pace S EV400

  Wilt u vandaag nog profiteren van de voordelen van Jaguar shortlease? Dat kan! Wij hebben een ruim wagenpark en altijd en per direct een passende tijdelijke lease auto voor u beschikbaar. Naast Jaguar hebben wij ook nog veel andere merken ter beschikking voor shortlease, zoals Fiat shortlease, Renault shortlease, Opel shortlease, Mercedes shortlease, Toyota shortlease, Ford shortlease, Alfa Romeo shortlease, Peugeot shortlease, Mini shortlease en BMW shortlease.

  Blankert Shortlease voor Jaguar Shortlease

  Kom gerust eens langs om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn gevestigd aan de Marsweg 3B in Zwolle. Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 038 – 7200 880 of info@blankert.nl . Wij vertellen u graag meer over het gemak van Jaguar shortlease.

  Lees meer

  Copyright © 2024 - Blankert Shortlease

  Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing