Incl. BTW.Excl. BTW.

Kom je bij ons werken? Bekijk hier de vacatures.

Mercedes

  Van A naar B met Mercedes shortlease? Blankert Shortlease bied je deze mogelijkheid, zonder dat je daar een grote investering voor hoeft te doen. Bij ons kun je op een voordelige en flexibele wijze in één van de nieuwste Mercedessen rijden. Voor welke Mercedes je ook kiest, je geniet sowieso van veiligheid en comfort. Mede hierdoor zijn de auto’s erg populair. Ons wagenpark bestaat uit een groot aanbod Mercedes modellen, waaronder: Mercedes A-klasse, Mercedes C-klasse, Mercedes CLA, Mercedes G-klasse (incl. GLA en GLB) en Mercedes EQE. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor shortlease van Mercedes AMG modellen. Er is dus altijd wel een passende shortlease auto binnen dit gewilde automerk voor je aanwezig. Bekijk ons aanbod shortlease auto’s of onze shortlease aanbiedingen.

  Onbezorgd rijplezier met Mercedes shortlease

  Of je nu kiest voor de Mercedes A-klasse, Mercedes C-klasse (incl. CLA), Mercedes G-klasse (incl. GLA en GLB) of de Mercedes EQE met Mercedes shortlease profiteer je altijd van onbezorgd rijplezier. Wij hebben een aantal voordelen voor je op een rijtje gezet:

  1. Geen onvoorziene kosten
  Bij ons weet je exact waar je aan toe bent. Wij werken namelijk niet met ‘kleine letters’ of onvoorziene kosten. Daarnaast werken wij niet met langlopende leasecontracten. Dat betekent dat je na één maand iedere dag jouw Mercedes shortlease kunt opzeggen!

  2. Verzekering, wegenbelasting, onderhoud, etc. zijn verleden tijd
  Bij onze tarieven zijn afschrijving, rente, verzekering, onderhoud, banden, vervangend vervoer en hulpdiensten bij pech of schade inbegrepen. Wie wil dat nou niet?

  3. Korte doorlooptijd
  Een Mercedes shortlease die niet alleen beschikbaar is op korte termijn, maar ook een korte doorloop tijd heeft? Blankert Shortlease bied je deze mogelijkheid. Deze flexibiliteit is ideaal voor als je bijvoorbeeld nog niet weet of je in de toekomst een shortlease auto nodig hebt.

  Mercedes shortlease? Rij vandaag nog!

  Bij Blankert Shortlease hebben wij o.a. de volgende modellen voor Mercedes shortlease beschikbaar:

  Kies voor Mercedes Shortlease van Blankert Shortlease

  Dat een Mercedes Shortlease met vele voordelen komt, mag duidelijk zijn. Maar waarom is Blankert Shortlease de beste keuze? Bij ons mag je een persoonlijke aanpak, transparantie en flexibiliteit verwachten. Bij vragen is het voor ons geen probleem om je persoonlijk te woord te staan en vanzelfsprekend dat wij je alle mogelijkheden van Mercedes shortlease goed uitleggen. Daarnaast is het bij Blankert Shortlease geen probleem om een auto tussentijds te wisselen. Klinkt goed? Dan maken wij graag een persoonlijke Mercedes shortlease offerte voor je!

  Mercedes shortlease particulier

  Bij Blankert Shortlease is een Mercedes shortlease mogelijk voor particulier. Hoe dat werkt? Je zorgt voor de brandstof en wij regelen de rest. Jouw Mercedes shortlease is een Full Operational lease. Daarmee betaal je een all-inclusive prijs voor afschrijvingen, rente, onderhoud, verzekering, vervangend vervoer, banden en pechhulp! Dat is wel zo makkelijk. Je hoeft behalve brandstof dus niks meer te regelen voor jouw particuliere Mercedes shortlease.

  Het grote voordeel van onze private Mercedes Shortlease voor de particulier is dat je de lease al na één maand per dag kunt opzeggen. Zonder extra kosten! Dat is wel zo transparant. Daarnaast heb je met een Mercedes shortlease geen BKR-registratie, wat je bij een langdurig leasecontract wel krijgt. Je hoeft je daardoor geen zorgen te maken over de invloed van jouw Mercedes Shortlease op bijvoorbeeld een hypotheekaanvraag.

  Mercedes shortlease zakelijk

  Wil je ook zakelijk zorgeloos kunnen autorijden? Kies dan voor de zakelijke Mercedes shortlease van Blankert Shortlease. Met een van onze Mercedes Shortlease auto’s geniet je van optimale mobiliteit én maak je makkelijk gebruik van onze uitstekende service. Naast onze particuliere Mercedes shortlease is ook onze zakelijke Mercedes Shortlease gebaseerd op Full Operational Lease. Je zorgt voor de brandstof en wij zorgen voor alle andere operationele kosten! Met een Mercedes shortlease bij ons kunt je daardoor zakelijk autorijden zonder omkijken naar het gedoe van autobezit.

  Mercedes shortleasen?

  Bovenaan deze pagina ziet u ons actuele Mercedes shortlease aanbod, waaronder: Mercedes A-klasse, Mercedes C-klasse (incl. CLA), Mercedes G-klasse (incl. GLA en GLB), Mercedes EQE en Mercedes AMG-modellen. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Heb je vragen? Wij adviseren je graag in alle mogelijkheden zoals kilometrage en looptijden, zodat je de beste keuze kunt maken. Daarnaast ben je bij ons ook aan het juiste adres voor o.a. Fiat shortlease, Renault shortlease, Opel shortlease, Jaguar shortlease, Toyota shortlease, Ford shortlease, Alfa Romeo shortlease, Peugeot shortlease, Mini shortlease en BMW shortlease. Neem vrijblijvend contact met ons op via info@blankert.nl of bel 📞 038 – 7200 880. Voor de scherpste Mercedes shortlease tarieven van Nederland bent je bij Blankert Shortlease aan het juiste adres!

  Lees meer

  Copyright © 2024 - Blankert Shortlease

  Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing