Incl. BTW.Excl. BTW.

Voorpagina Bedrijfsauto

Toont alle 9 resultaten

Al meer dan 10.000 tevreden klanten

94% van onze klanten raadt Blankert Shortlease aan!
8

Goed

Goed, snelle en vriendelijke service. Auto had iets schoner afgeleverd mogen worden en ik had het wel prettiger gevonden dat alle mankementen/ schades van te voren gemeld waren (dit waren nog wel wat en ik kom ze nu nog wel meer tegen op plekken die iets minder snel zichtbaar waren). Auto rijdt verder voortreffelijk!
B.
8

fijne snelle service

heel goed
C.H.G.
10

Thanks for personal approach!

Thanks a lot to Simo-Jan who took into account the situation with russian cards and did his best to provide me a car!
Artem Trishchenkov
10

Snelle reactie en fijne manier van zakendoen.

Ik heb in het verleden contact gehad met een andere collega maar door afwezigheid vakantie heeft Simon het overgenomen en was zeer snel in zijn reacties en heel professioneel. Super.
P.E.L.
9

In zeer korte tijd precies gevonden wat ik nodig had !

Na mijn eerste contact met Simo-Jan kreeg ik snel een offerte met een drietal opties. Een kort bezoek aan de locatie in Zwolle met rondleiding door de gebouwen en auto's op het parkeerterrein, was de keuze snel gemaakt !
Hoody
10

Perfect en snel

-
Sander
10

Absolutely awesome

I have searched in the internet and found out your website. I sent an inquiry. The response from your site is very quick and I really impressed. After that, I have sent the documents, just one day after I got the car. It is very clean and very new. Thank you for all the effort behind my inquiry. I am really happy. In the future, I will continue to work with you. Thanks Zeynep
S.
10

Uitstekend

Had op korte termijn een auto nodig offerte aangevraagd en binnen een week de auto naar keuze geleverd! Ook de communicatie verdiend een 10 alle vragen worden netjes en direct beantwoord.
Mila
10

Altijd een plezier

Van begin tot eind, altijd goed geregeld en vriendelijke mensen
BrightAI B.V.
10

Topservice en goede auto's

Ook dit jaar weer shortlease via Blankert want het bevalt uitstekend. De medewerkers zijn vriendelijk, denken mee en hebben ondanks de huidige krapte op de automarkt weer een perfecte auto verzorgd. Van harte aanbevolen!
JC
8

Snel en goed

Ik had snel een andere auto nodig. De Blankert Shortlease service sloot daar naadloos op aan.
Erwin
8

Goed

Naar aanleiding van een e-mail van mij omtrent "problemen" met mijn leaseauto heeft Blankert Shortlease BV aangeboden een splinternieuwe auto bij mij af te leveren. Dit had wat mij betreft niet gehoeven, maar uiteraard was ik erg tevreden met deze service. De nieuwe wagen werd 3 dagen later al bij mij thuis afgeleverd en omgeruild met de "oude" leaseauto.
Jerome

Copyright © 2022 - Blankert Shortlease

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing