Incl. BTW.Excl. BTW.

Kom je bij ons werken? Bekijk hier de vacatures.

Diensten

Diensten

Bij Blankert Shortlease bieden wij u diverse diensten. Ook hebben wij een ruime ervaring in het ontzorgen van u op het gebied van mobiliteit. Wij hebben altijd een personenauto of bestelbus voor u beschikbaar. Daarnaast profiteert u als klant direct van onze scherpe tarieven en flexibiliteit in contracten, alle overeenkomsten zijn per dag opzegbaar en met terugwerkende kracht aan uw wensen aan te passen. Graag denken wij met u mee om in elke situatie een passende oplossing voor u te bedenken.

Shortlease

Bent u op zoek naar een tijdelijke shortlease auto (vanaf één maand) voor een nieuwe medewerker, een variabele opdracht of ter aanvulling van uw (vaste) wagenpark? Bij Blankert Shortlease heeft u altijd een ruime keuze uit verschillende merken en klassen auto’s in elke prijscategorie, waaronder: Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroën, Fiat, Ford, Hyundai, Jaguar, Jeep, Lexus, Mercedes, MINI, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Suzuki, Tesla, Toyota, Volkswagen of Volvo.

Het voordeel van een short lease overeenkomst bij Blankert:

 • Per dag opzegbaar
 • Zakelijke en Particuliere shortlease
 • Altijd een personenauto of bestelbus beschikbaar
 • Vooraf altijd een helder beeld van de exacte kosten
 • Tussentijds wisselen naar een grotere/ kleinere auto
 • Tussentijds het shortlease contact met terugwerkende kracht aanpassen als u meer of minder heeft gereden
 • Maximale flexibiliteit tegen zeer aantrekkelijke prijzen bij een afname voor 6 of 12 maanden, maar toch altijd per dag opzegbaar
 • Alle prijzen zijn incl. rente, afschrijving, verzekering (ook extra bestuurders en het buitenland), onderhoud, per direct vervangend vervoer (bij onderhoud na 24 uur) en wegenbelasting.

Bekijk ons aanbod shortlease zakelijk, shortlease particulier, shortlease bedrijfsauto of shortlease aanbiedingen.

Autoverhuur

Heeft u voor korte tijd (één dag tot één maand) vervoer nodig? Bij Blankert Autoverhuur hebben wij altijd een ruime keuze voor u beschikbaar.

Het voordeel van huren bij Blankert:

 • Altijd een personenauto of bestelbus beschikbaar
 • Scherpe tarieven voor dag-verhuur, het weekeinde en uw vakantie
 • Geen extra kosten voor: bijkomende verzekeringen voor een extra bestuurder, het buitenland of diensten zoals het halen en brengen binnen Zwolle.
 • Rijdt u toch langer in uw auto, dan zetten wij kosteloos uw huurcontract om naar een short lease contract. Dit is nog voordeliger voor u!

Bekijk onze verhuurtarieven of neem direct contact op voor een persoonlijk aanbod.

Wagenparkbeheer

Veel bedrijven vanaf 10 auto’s beginnen het overzicht kwijt te raken als het gaat om de autokosten en eventueel lease contract beheer. Tot circa 100 auto’s is er vaak één iemand belast met het wagenpark en vaak gebeurt het er even bij, naast hun reguliere werkzaamheden. Wagenparkbeheer begint vaak bij de directeur/ eigenaar, gaat over naar de financiële man en belandt hierna bij personeelszaken.

Bij Blankert Shortlease hebben wij diverse diensten voor het wagenparkbeheer met als voordeel:

 • Altijd volledig op de hoogte hoe kosten van het wagenpark tot stand komen.
 • Goed overzicht van het brandstofverbruik per auto uit uw wagenpark.
 • Geen stilstand en kosten van uw wagenpark vanwege het verloop in personeel of projecten.

Blankert Shortlease kan tegen een kleine vergoeding per voertuig het wagenparkbeheer volledig van u overnemen.

Leasing

Naast Autoverhuur en Shortlease biedt Blankert Shortlease ook langdurige leaseovereenkomsten aan. Vanaf 24 maanden wordt het interessant om naast shortlease ook een leaseofferte met een vaste looptijd te overwegen. Met onze ruime ervaring en de diversiteit in mobiliteits diensten kunnen wij u goed en eerlijk adviseren wat de beste keuze voor uw persoonlijke situatie zal zijn.

Vraag gerust een leaseofferte aan of neem direct contact op voor een persoonlijk aanbod.

Shortlease aanbod

Copyright © 2024 - Blankert Shortlease

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing