Incl. BTW.Excl. BTW.

Kom je bij ons werken? Bekijk hier de vacatures.

Infiniti

Infiniti

  Altijd al een Infiniti willen rijden? Shortlease dan nu een een Infiniti bij Blankert Shortlease!

  Shortlease bijvoorbeeld de Infiniti Q30.

  Bekijk hieronder ons Infiniti shortlease aanbod!

  Unieke belevingen met Infiniti shortlease

  Als u kiest voor Blankert Shortlease profiteert u van de volgende voordelen:

  1. Geen verrassingen
  Bij Blankert Shortlease weet u vooraf precies waar u aan toe bent. Het maakt daarbij niet uit of u kiest voor een Infiniti of een andere auto. U bent vooraf op de hoogte van alle kosten, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Een ander voordeel is dat u bij Blankert Shortlease niet vast zit aan een langlopend leasecontract. De Infiniti die u aan het shortleasen bent is per dag en kosteloos opzegbaar.

  2. Verzekering, wegenbelasting, onderhoud, etc. zijn verleden tijd
  Al onze tarieven zijn inclusief afschrijving, rente, verzekering, onderhoud, banden, vervangend vervoer en hulpdiensten bij pech of schade. Hoe fijn is dat? Het enige wat u betaalt is het maandtarief en de brandstofkosten.

  3. Korte doorlooptijd
  Op zoek naar een Infiniti shortlease op korte termijn? Bij Blankert Shortlease hebben wij ook Infiniti’s met korte doorlooptijd voor u beschikbaar. Dit biedt een hele uitkomst als u niet weet of u ergens in de toekomst nog een auto nodig heeft.

  Vandaag al rijden in uw Infiniti

  Persoonlijkheid, flexibiliteit en transparantie, daar kunt u bij Blankert Shortlease op rekenen! Ons pand is gevestigd aan de Marsweg 3B in Zwolle. Hier staan wij met een team voor u klaar om u te voorzien van een Infiniti. Maak hieronder kennis met al onze Infiniti shortlease modellen:

   

  Kom gerust eens langs om de beschikbare modellen te bekijken. Heeft u uw auto gevonden? Wij van Blankert Shortlease zorgen ervoor dat u hem zo snel mogelijk mee kunt nemen!

  Blankert shortlease voor Infiniti shortlease

  Bovenaan deze pagina vindt u ons volledige Infiniti Shortlease aanbod.  Naast hetInfiniti shortlease aanbod bent u ook bij ons aan het juiste adres voor onder meer Alfa Romeo shortlease, BMW shortlease, Citroën shortlease, Fiat shortlease, Ford shortlease, Hyundai shortleaseJaguar shortlease, Jeep shortlease, Kia shortleaseLexus shortlease, Mercedes shortlease, Mini shortlease, Opel shortlease, Renault shortlease, Toyota shortlease, Tesla shortlease en Volvo shortlease. Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan of neem voor meer informatie gerust contact met ons op! U kunt een mail sturen naar info@blankert.nl of telefonisch contact opnemen via 038 – 7200 880. Onze medewerkers staan u graag te woord om meer over de mogelijkheden van Infiniti shortlease te vertellen.

  Lees meer

  Copyright © 2024 - Blankert Shortlease

  Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing