Incl. BTW.Excl. BTW.

Kom je bij ons werken? Bekijk hier de vacatures.

Volvo

Showing 1–12 of 19 results, including child brands

Volvo

Altijd zorgeloos mobiel met Volvo shortlease. Bij ons kunt u eenvoudig een Volvo V40 D2, Volvo V40 D4, Volvo V60 D2 en vele andere auto’s shortleasen. Denk hierbij aan: BMW shortlease, Mercedes shortlease, Peugeot shortlease, Renault shortlease en Opel shortlease. Wat uw wensen ook zijn, wij doen u een passend voorstel. En dat zonder vaste doorlooptijd!

Volvo shortlease voor zowel zakelijk als particulier

Wie aan leasen denkt, denkt al snel aan zakelijk leasen. Maar iedereen kan tegenwoordig kiezen voor een shortlease auto. Dus ook u! Een auto leasen als particulier wordt steeds populairder. En dat is niet zo gek, want u heeft geen onverwachte kosten, hoeft geen grote investering te doen en heeft het gemak en plezier van een nieuwe auto. Bovenaan deze pagina vindt u ons ruime aanbod Volvo shortlease. Bekijk ook ons aanbod shortlease auto’s van andere merken of onze shortlease aanbiedingen.

Zorgeloos rijden met Volvo shortlease

Wij nemen met Volvo shortlease al uw mobiliteitszorgen uit handen. Voor een vast bedrag per maand profiteert u van de volgende voordelen:

1. Transparantie
Bij ons staat transparantie hoog in het vaandel. Dat betekent dat u bij ons precies weet wat u krijgt en komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. U wordt met Volvo shortlease dus niet geconfronteerd met dure eindafrekeningen.

2. Geen omkijken naar verzekeringen, onderhoud, etc.
In uw maandbedrag zitten alle vaste kosten van de auto inbegrepen. Denk aan: verzekeringen, afschrijving en rente, onderhoud, pechhulp en wegenbelasting. Hier hoeft u zelf dus niet meer naar om te kijken. Dat is pas zorgeloos rijden!

3. Korte doorlooptijd
Wanneer uw bedrijf groeit of juist krimpt, is het fijn om niet vast te zitten aan langlopende contracten. Wij begrijpen dat en werken daarom niet met langlopende contracten. Wanneer uw bedrijf uit seizoensgebonden diensten bestaat, kan er in bijvoorbeeld de zomer meer mobiliteitsbehoefte zijn dan de winter. Volvo shortlease biedt dan uitkomsten. Dat heeft als voordeel dat uw bedrijfsauto niet een seizoen stilstaat. U bespaart op jaarbasis t.o.v. een doorlopend leasecontract dus veel geld.

Maak kennis met Volvo shortlease

Kiest u voor Volvo shortlease? En is uw situatie in de tussentijd veranderd? Geen probleem, u kunt uw auto gewoon omruilen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan. Dat kan door te bellen naar 038-7200 880 of een e-mail te sturen naar info@blankert.nl. Langskomen kan natuurlijk ook. Wij zijn gevestigd aan Marsweg 3B in Zwolle. Maak een gratis proefrit en ervaar de wereld van Volvo shortlease!

Lees meer

Copyright © 2024 - Blankert Shortlease

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing