Incl. BTW.Excl. BTW.

Kom je bij ons werken? Bekijk hier de vacatures.

Heb ik bij shortlease recht op vervangend vervoer?

Bij shortlease krijg je altijd een (bijna) nieuwe auto, waardoor de kans op pech minimaal is. Toch begrijpen we dat onverwachte situaties kunnen voorkomen en daarom willen we je zorgen over pechhulp en vervangend vervoer wegnemen. Geen stress, bij Blankert Shortlease regelen wij het voor je!

Onze pechhulpservice is beschikbaar zowel binnen als buiten Nederland en het omvat in alle gevallen (indien nodig) kosteloos vervangend vervoer. Hierdoor ben je verzekerd van mobiliteit, zelfs in de meest onverwachte omstandigheden. Ons doel is om je snel weer op weg te helpen! Uiteraard wordt je shortlease auto zo spoedig mogelijk gerepareerd door een erkende garage bij je in de buurt. Bij Blankert Shortlease streven we naar een zorgeloze rijervaring, zelfs als de onvoorziene omstandigheden toeslaan. 🌩️

Auto gestolen, krijg ik vervangend vervoer?

Wanneer je leaseauto helaas gestolen wordt, begrijpen we hoe ingrijpend dit kan zijn. Maar we staan klaar om je te helpen. Als bestuurder heb je recht op vervangend vervoer. De kilometers die je met de vervangende auto rijdt, worden simpelweg overgenomen op je lopende contract. Het beste nieuws? Het vervangend vervoer wordt kosteloos geleverd, inclusief de transportkosten.

Dit recht op vervangend vervoer geldt zelfs wanneer een andere automobilist dan jijzelf in de auto rijdt. Of het nu een familielid is of een collega, we willen ervoor zorgen dat de mobiliteit gewaarborgd blijft met behulp van vervangend vervoer en doen ons best om je te ondersteunen in deze uitdagende situatie.

Vervangend vervoer bij pech

Oei, pech onderweg? Dat is vervelend, maar geen zorgen! Wij staan voor je klaar. Als het nodig is, regelen we direct vervangend vervoer voor je. De gereden kilometers met de vervangende auto worden toegevoegd aan je huidige contract. En het beste van alles: de vervangende auto wordt kosteloos geleverd, inclusief de transportkosten. We begrijpen hoe belangrijk het is om mobiel te blijven, daarom doen we er alles aan om je snel weer op weg te helpen zonder extra gedoe of kosten hiervan.

Schade, wel of niet door eigen schuld 💥

Of de schade nu wel of niet door eigen schuld is veroorzaakt, bij beide situaties geldt dezelfde regeling. Vervangend vervoer bij schade wordt niet automatisch ingezet, is de schade dusdanig dat het niet gemakkelijk gerepareerd kan worden dan heb je recht op vervangend vervoer. De gereden kilometers worden overgenomen op het contract en het vervangend vervoer bij schade wordt zonder eventuele kosten geleverd, inclusief transportkosten.

Reparatie van de schade 🛠️

Wanneer er een reparatie aan je auto nodig is, zorgen we ervoor dat de schade zo snel mogelijk wordt hersteld door een aangesloten herstelbedrijf. We werken samen met gerenommeerde merkgarages in de buurt om ervoor te zorgen dat je auto bij experts terechtkomt. Onze focus ligt op kwaliteit en efficiëntie, zodat je snel weer veilig de weg op kunt. We begrijpen hoe belangrijk het is om je mobiliteit te behouden, daarom streven we ernaar om het reparatieproces zo vlot en zorgeloos mogelijk te laten verlopen.

Auto total loss, krijg ik vervangend vervoer?

In het ongelukkige geval dat je auto total loss is, staan wij bij Blankert Shortlease voor je klaar. Wij begrijpen hoe essentieel mobiliteit is en zorgen daarom direct voor vervangend vervoer, zonder extra kosten voor jou. Je kunt op ons rekenen in deze situaties, waarbij de gereden kilometers worden toegevoegd aan het bestaande contract. Zo blijf je moeiteloos onderweg, terwijl wij de zaken voor je regelen. Jouw gemoedsrust staat bij ons voorop, zelfs in uitdagende omstandigheden.

Vervangend vervoer in het buitenland 🇪🇺

Binnen Europa wordt er, wanneer het nodig is, vervangend vervoer in het buitenland voor je geregeld. Houd er echter rekening mee dat buiten Europa het rijden met de leaseauto niet is toegestaan. We staan klaar om je binnen Europese grenzen te helpen en ervoor te zorgen dat je altijd mobiel blijft, maar buiten deze regio vragen we om begrip voor deze beperking. Onze focus blijft gericht op het bieden van de best mogelijke service binnen de geldende voorwaarden.

Vervangend vervoer bij onderhoud

Bij gepland onderhoud heb je na 24 uur recht op gratis vervangend vervoer. Voor die tijd kun je geen aanspraak maken op deze service. Mocht je echter binnen de eerste 24 uur vervangend vervoer nodig hebben, dan kan dit, maar houd er rekening mee dat deze kosten doorberekend zullen worden. Het onderhoud wordt uitgevoerd bij een dichtstbijzijnde dealer.

Neem contact op 📱

In situaties waar vervangend vervoer wellicht nodig is, adviseren we altijd contact op te nemen met ons kantoor. Je kunt telefonisch contact opnemen: 📞 038-720 0880. We handelen dit graag samen met je verder af om ervoor te zorgen dat je snel en efficiënt geholpen wordt. Je mobiliteit en tevredenheid staan bij Blankert Shortlease altijd voorop.

Shortlease aanbod

Copyright © 2024 - Blankert Shortlease

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing