Incl. BTW.Excl. BTW.

Kom je bij ons werken? Bekijk hier de vacatures.

Hoe werkt shortlease?

Shortlease werkt ideaal voor autorijders met tijdelijke mobiliteitsbehoefte. Ook is het een uitkomst voor bedrijven met tijdelijke medewerkers of seizoenspiek. Met shortlease zit u namelijk niet gebonden aan een langlopend leasecontract. Na één maand is uw leasecontract zelfs per dag opzegbaar. En is uw mobiliteitsbehoefte in de tussentijd veranderd, dan kunt u uw auto gewoon omwisselen. Maximale flexibiliteit, dat is hoe shortlease werkt.

Onbezorgd autorijden

Met shortlease regelt u de brandstof en wij de rest. Dat betekent dat alles – op de brandstof na – bij het leasecontract zit inbegrepen. Alle tarieven zijn inclusief: afschrijving, rente, verzekering, onderhoud, vervangend vervoer, (zomer)banden en hulpdienst bij pech of schade. Van tevoren worden er duidelijke afspraken gemaakt, zodat u vooraf precies weet waar u aan begint.

Hoe werkt shortlease via Blankert Shortlease?

Heeft u interesse in een shortlease auto? Wie weet vindt u vandaag nog uw shortlease auto bij Blankert Shortlease. Shortlease via Blankert Shortlease werkt namelijk heel simpel en snel. Hieronder leggen wij het uit.

  1. Kies de gewenste shortlease auto uit ons eigen wagenpark van ruim 2.000 auto’s van diverse merken en klassen. Dat kan online, maar u kunt natuurlijk ook langskomen. Wij zijn gevestigd aan de Marsweg 3B in Zwolle.
  2. Bepaal de duur van uw contract aan. Heeft u bijvoorbeeld een auto voor 1 maand, 6 maanden, 12 maanden of langer nodig? U geeft de looptijd in maanden aan en uw contract is na één maand kosteloos per dag opzegbaar. Hoe langer de looptijd des te scherper ons voorstel. Dat betekent dat u niet vastzit aan een lange looptijd.
  3. Bepaal het aantal kilometers per maand, deze kunnen altijd met terugwerkende kracht in uw voordeel worden aangepast.
  4. Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Meer weten?

Bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 038-7200 880 of een e-mail te sturen naar info@blankert.nl. Wij vertellen u graag meer over hoe shortlease via Blankert Shortlease werkt.

Shortlease aanbod

Copyright © 2024 - Blankert Shortlease

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing