Incl. BTW.Excl. BTW.

Kom je bij ons werken? Bekijk hier de vacatures.

Is mijn caravan of aanhanger meeverzekerd achter mijn leaseauto?

Het staat u vrij uw leaseauto overal voor te gebruiken en overal mee naartoe te nemen (met uitzondering van Marokko en Turkije). Ook vakanties zijn dus gewoon mogelijk met uw leaseauto. Maar stel dat u nu met de caravan op vakantie gaat: hoe zit het dan met de verzekering? Is de caravan automatisch meeverzekerd wanneer deze achter uw door ons verzekerde leaseauto hangt of moet u hier een aparte caravanverzekering voor afsluiten?

Caravan WA-verzekerd

Het antwoord luidt: beide. Uw caravan is namelijk automatisch WA-verzekerd wanneer u deze met uw leaseauto van Blankert Shortlease vervoert. Dat wil zeggen dat u verzekerd bent voor schade veroorzaakt door de caravan, tijdens het rijden, toegebracht aan anderen. Denk aan een situatie waarbij de caravan slingert en tegen een andere auto aankomt.

Maar waar u met uw leaseauto ook verzekerd bent voor schade aan de eigen wagen, geldt dat niet voor de caravan. Wilt u deze ook verzekeren, dan dient u hiervoor een aparte caravanverzekering af te sluiten. De waarde van de caravan bepaalt in hoeverre dat het waard is. Tot slot geldt hetzelfde voor aanhangers.

Shortlease aanbod

Copyright © 2024 - Blankert Shortlease

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing