Incl. BTW.Excl. BTW.

Kom je bij ons werken? Bekijk hier de vacatures.

Is shortlease duurder dan huren of een andere leasevorm?

Wanneer u voor korte tijd een auto wilt gebruiken, is shortlease een goede optie. Deze leasevorm is vele malen voordeliger dan een huurauto. Een shortlease is daarentegen soms wel duurder dan een leaseconstructie met een langere looptijd. Hier krijgt u echter een hoge mate van flexibiliteit voor terug.

Goedkoper dan huren

Heeft u meer dan 30 dagen aaneengesloten een auto nodig? Dan is shortlease goedkoper dan huren. Het bedrag dat u per dag voor de lease kwijt bent, is namelijk een stuk lager dan het bedrag dat u aan huur kwijt zou zijn. Daarnaast zit u niet lang aan het contract vast. Na dertig dagen kunt u deze dagelijks opzeggen.

Soms iets duurder dan langere leases

Shortlease is een fractie duurder dan leasecontracten voor een langere periode. Dit komt door de flexibiliteit die deze vorm biedt. De looptijd is korter en u kunt het contract daarna elke dag beëindigen. Hierdoor loopt u zelf veel minder financieel risico. Bij Blankert Shortlease profiteert u daarnaast van extra korting wanneer u voor een langere looptijd kiest. Maakt u tenslotte gebruik van één van onze aanbiedingen? Dan betaalt u vaak net zoveel voor uw shortlease als voor een ‘gewone’ leaseauto.

Meer informatie over de kosten van shortlease?

Shortlease is niet de goedkoopste, maar ook zeker niet de duurste manier om zorgeloos auto te rijden. Wilt u meer weten over de voordelen en hoe de kosten van deze leasevorm berekend worden? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 038-7200 880 of vul ons contactformulier in. Wij vertellen u graag meer.

Shortlease aanbod

Copyright © 2024 - Blankert Shortlease

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing