Incl. BTW.Excl. BTW.

Kom je bij ons werken? Bekijk hier de vacatures.

Kan ik als particulier ook kiezen voor shortlease?

Ook als particulier kunt u kiezen voor shortlease. Het wordt steeds populairder. En dat is niet zo gek, want shortlease biedt voor particulieren veel voordelen. U kunt u altijd per direct over een nette auto beschikken welke wij zelfs in heel Nederland voor uw deur kunnen afleveren. Is uw mobiliteitsbehoefte in de tussentijd veranderd? Dan kunt u uw leaseauto eenvoudig omwisselen naar een groter of kleiner exemplaar. Het voordeel van een particuliere shortlease is verder dat u geen bijtelling betaald, echter dan ook de BTW niet terug kan vragen. Dit kan voor u wellicht wel een financieel voordeel opleveren. Bovendien is altijd na één maand uw leasecontract kosteloos per dag opzegbaar.

Voor welke shortlease auto’s kan ik kiezen als particulier?

Wanneer u kiest voor shortlease heeft u de keuze uit diverse shortlease auto’s, waaronder:

Van handgeschakeld tot automaat en van diesel, benzine tot volledig elektrisch. De mogelijkheden zijn eindeloos. Welke shortlease auto het meest geschikt is, is afhankelijk van diverse factoren.

Persoonlijk advies

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van de juiste shortlease auto? Neem voor persoonlijk advies gerust contact met ons op. Wij gaan samen met u op zoek naar de beste shortlease auto.

Shortlease aanbod

Copyright © 2024 - Blankert Shortlease

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing