Incl. BTW.Excl. BTW.

Kom je bij ons werken? Bekijk hier de vacatures.

Mag ik met een shortlease auto naar het buitenland?

Met onze shortlease auto de grens over? Dan moet u ons vooraf om toestemming vragen. In sommige landen heeft u namelijk een lease- of berijdersverklaring nodig. Ook adviseren wij u om een goede reisverzekering en/of IRK af te sluiten. Na akkoord bent u in het buitenland verzekerd. Het is helaas niet mogelijk om met onze auto’s naar Turkije of Marokko te rijden.

Vraag altijd om toestemming

Met de auto’s van Blankert Shortlease mag u in principe alleen binnen de grenzen van Nederland rijden. Vraag daarom altijd vooraf toestemming, wanneer u met uw shortlease auto het buitenland in wilt trekken. Daarnaast raden wij u aan om een reisverzekering en/of een Internationale Reis- en Kredietbrief (IRK) af te sluiten. Wanneer wij akkoord gaan met uw geplande reis, is uw auto ook in het buitenland verzekerd. Bij problemen kunt u hier altijd op terugvallen. Indien nodig kunt u ook aanspraak maken op vervangend vervoer.

Waarom is toestemming nodig?

Een leaseauto is altijd het eigendom van het leasebedrijf. In ons geval dus: Blankert Shortlease. De auto staat dus niet op uw naam geregistreerd. Als berijder moet u daarom in sommige landen een machtiging – ook wel: lease- of berijdersverklaring – kunnen overleggen. Hiermee bewijst u dat u toestemming heeft om in deze auto in het buitenland te rijden.

Naar Turkije en Marokko niet mogelijk

Bent u van plan om naar Turkije of Marokko af te reizen? Dit is niet mogelijk met een leaseauto van Blankert Shortlease. Het is namelijk contractueel verboden om met onze auto’s naar deze landen af te reizen.

Met uw auto naar het buitenland?

Voor een zakenreis of vakantie naar het buitenland? Dat is in veel gevallen mogelijk. Vraag hiervoor eerst toestemming aan Blankert Shortlease. Neem contact met ons op door te bellen naar 038-7200 880 of door ons contactformulier in te vullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Shortlease aanbod

Copyright © 2024 - Blankert Shortlease

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing