Incl. BTW.Excl. BTW.

Kom je bij ons werken? Bekijk hier de vacatures.

Shortlease Alphen aan de Rijn

Shortlease Alphen aan de Rijn

Op zoek naar een specialist voor shortlease in Alphen aan de Rijn? Blankert Shortlease biedt u de mogelijkheid om eenvoudig een auto te leasen. En dat zelfs voor een korte periode! Vanaf één maand kunt u, of uw (nieuwe) medewerker, een gloednieuwe auto leasen. Wij maken zorgeloos en flexibel rijden voor u mogelijk!  

Geen vaste looptijd

Wij begrijpen dat u geen zin heeft om aan lange leasecontracten vast te zitten. Daarom bieden wij shortlease contracten aan. Dé ideale oplossing. Waar de meeste leasemaatschappijen vaak een jaarcontract verplicht stellen, denken wij graag met onze klanten mee. Zoekt u een auto voor een paar maanden? Bij Blankert Shortlease is dit geen enkel probleem. Bij Shortlease Alphen aan de Rijn staan de nieuwste modellen voor u klaar!

De nieuwste modellen

Al tientallen jaren staat Blankert Shortlease voor u klaar. Zo hebben wij altijd een passende auto of bestelbus voor u. Heeft u slechts tijdelijk een shortlease in Alpen aan de Rijn nodig? Dan kunt u de auto na één maand al dagelijks opzeggen! Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment. Kies uit vele topmerken, zoals: Alfa Romeo, Audi, Bmw, Citroën, Fiat, Ford, Hyundai, Infiniti, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Lexus, Maserati, Mazda, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Smart, Suzuki, Toyota, Volkswagen en Volvo.

Waarom shortlease een goede optie is

Er zijn meerdere mogelijkheden om voor een korte periode auto te rijden, zoals een auto huren of er één leasen. Voor elke optie valt wel iets te zeggen. Huren is een goede optie. Zeker wanneer u de auto minder dan een maand nodig heeft. Wilt u echter de mogelijkheid om tussentijds kosteloos op te zeggen? En heeft u de auto of bedrijfsauto minimaal een maand nodig? Dan kunt u in Alphen aan de Rijn beter kiezen voor een shortlease. Liever voor een paar dagen een auto huren? Ook dat kan via onze eigen auto verhuur.

Meer weten over Blankert Shortlease in Alphen aan de Rijn?

Meer weten over de mogelijkheden voor shortlease in de regio Alphen aan de Rijn? Blankert Shortlease staat dagelijks voor u klaar! U kunt ons bereiken via 038 – 7200 880 of een mail sturen naar info@blankert.nl. Samen met u gaan wij op zoek naar een geschikte oplossing voor een shortlease auto in Alphen aan de Rijn!

Shortlease aanbod

Copyright © 2024 - Blankert Shortlease

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing