Incl. BTW.Excl. BTW.

Kom je bij ons werken? Bekijk hier de vacatures.

Shortlease Amsterdam

Shortlease Amsterdam

Bent u op zoek naar een specialist in shortlease in de regio Amsterdam? Bij Blankert Shortlease krijgt u de mogelijkheid om eenvoudig en voor een korte periode een auto te leasen. Met shortlease zit u niet vast aan een lange en dure investering omdat u zelf bepaalt hoelang u een auto wilt leasen. Uw contract is na één maand zelfs kosteloos opzegbaar. Shortlease is vooral populair bij bedrijven die bijvoorbeeld flexibele arbeidscontracten afsluiten of seizoensgebonden werk doen. Hieronder leest u meer over de mogelijkheden voor het leasen van een auto in Amsterdam.

Zorgeloos autorijden

Bij Blankert Shortlease heeft u de keuze uit allerlei shortlease auto’s. Wij hanteren heldere voorwaarden en zorgen ervoor dat u zorgeloos kunt autorijden. Wist u al dat al onze leasecontracten op basis van Full Operation Lease zijn? Dat betekent dat u niet meer hoeft te denken aan onder andere verzekeringen, onderhoud, vervangend vervoer en afschrijvingen. Oftewel, u regelt alleen de brandstof en heeft verder geen omkijken naar uw shortlease auto in Amsterdam!

Hoe werkt shortlease in de regio Amsterdam?

Allereerst kiest u een auto uit ons eigen wagenpark van 1300 auto’s. Bij ons vindt u veel verschillende merken en modellen shortlease auto’s. Populaire merken zijn onder andere Volkswagen, Renault, BMW, Mini, Peugeot, Opel, Ford, Alfa Romeo, Toyota en Mercedes. Bent u op zoek naar een echte stadsauto? Dan is de Fiat 500 misschien wel wat voor u. Met deze compacte auto verplaatst u zich eenvoudig van A naar B in de hoofdstad van Nederland. Daarnaast heeft u ook zo een parkeerplekje gevonden!

Blankert Shortlease: de partner voor shortlease in Amsterdam

Op een flexibele en voordelige wijze zorgen wij ervoor dat u wordt voorzien in uw (tijdelijke) mobiliteitsbehoeften. Met een shortlease auto in Amsterdam zit u niet vast aan een langlopend leasecontract. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een persoonlijke offerte op. Op basis van uw looptijd en gewenste kilometrage maken wij een voorstel. Heeft u een geschikte auto gevonden? Dan zorgen wij ervoor dat de auto binnen 24 uur bij u voor de deur staat.

Meer weten over Blankert Shortlease?

Meer weten over de mogelijkheden voor shortlease in de regio Amsterdam? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via 038 – 7200 880 of een mail sturen naar info@blankert.nl. Samen met u gaan wij op zoek naar een geschikte oplossing voor een shortlease auto in Amsterdam!

Shortlease aanbod

Copyright © 2024 - Blankert Shortlease

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing