Incl. BTW.Excl. BTW.

Kom je bij ons werken? Bekijk hier de vacatures.

Shortlease Apeldoorn

Shortlease Apeldoorn

Er zijn tal van redenen te verzinnen om te kiezen voor een shortlease auto in Apeldoorn. Bijvoorbeeld wanneer uw medewerkers tijdelijke contracten hebben. Of u op zoek bent naar een vakantieauto die u naar uw droombestemming brengt. Stelt u zich eens voor dat u altijd in de nieuwste auto kunt rijden op de momenten dat u hem écht nodig heeft. En dus ook betaalt voor de periode dat u de auto gebruikt. Bij Blankert Shortlease vindt u altijd de shortlease auto in Apeldoorn die bij u past!

Shortlease in Apeldoorn voor de zakelijke markt

Zoekt u naar een auto voor een tijdelijke werknemer, maar wilt u geen leasecontract voor een lange periode afsluiten. Kies voor shortlease auto in de buurt van Apeldoorn via Blankert Shortlease. Bij ons is het mogelijk vandaag nog een auto te leasen. U kunt kiezen uit diverse merken en de nieuwste modellen.

Als particulier in een shortlease auto rijden?

Met een auto van Blankert Shortlease bent u verzekerd van volledige mobiliteit. En dat voor een vast bedrag per maand en alleen voor de maanden dat u ook daadwerkelijk gebruik maakt van de auto. Bovendien zijn al onze leasecontracten op basis van Full Operational Lease. Hierdoor kunt u zorgeloos genieten van uw shortlease auto in Apeldoorn zonder dat u zich hoeft te bekommeren om de verzekeringen, het onderhoud en de afschrijvingen. U regelt de brandstof en wij zorgen voor de rest. Bekijk ons aanbod eenvoudig online en vind de perfecte shortlease auto.

Shortlease uw droomauto in Apeldoorn

Wilt u lekker in een sportieve shortlease auto door Apeldoorn rijden of toch in een kleine stadsauto die lekker zuinig is? Handgeschakeld of toch maar een automaat? Met opvallende lichtmetalen velgen of juist niet? Een stationwagon, cabrio of een sedan? Bij Blankert Shortlease vindt u de shortlease auto in Apeldoorn die volledig voldoet aan uw wensen. Zo kunt u bij ons ook bestelauto’s leasen.

Shortlease auto in Apeldoorn nodig?

Heeft u al een favoriete merk in gedachten om te leasen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte bij ons aan. Neem contact met ons op door te bellen naar 038-7200 880 of een e-mail te sturen naar info@blankert.nl. U kunt ook langskomen om onze shortlease auto’s in de regio Apeldoorn van dichtbij te bewonderen.

Shortlease aanbod

Copyright © 2024 - Blankert Shortlease

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing