Incl. BTW.Excl. BTW.

Speeddate jouw elektrische auto

Swipe, Match & drive

Shortlease Arnhem

Shortlease Arnhem

Een ware last valt van uw schouders af wanneer u met uw nieuwe shortlease richting Arnhem rijdt. Met een boog draait u de A50 op. Alsmaar rechtdoor tot en met knooppunt Waterberg. Met een tevreden gevoel rijdt u uw eigen woonplaats in. Want onverwachte kosten? Die zijn met deze auto van Blankert Shortlease voorgoed verleden tijd! Wilt u ook van deze vrijheid genieten? Vraag direct een offerte voor een shortlease in Arnhem aan!

Welke kosten zijn inbegrepen?

U heeft het vast wel eens in de wandelgangen gehoord: met een shortlease door Arnhem rijden is financieel erg aantrekkelijk. Waarom eigenlijk? Wanneer u voor een shortlease kiest, sluit u een contract met onze leasemaatschappij af. Wij nemen u alle kosten uit handen: het onderhoud, de APK, de pechhulp, de wegenbelasting. Zelfs de All-Risk verzekering betalen wij voor u. Ze vallen namelijk allemaal binnen uw maandbedrag. Voor uw shortlease in Arnhem hoeft u alleen nog de brandstof zelf te regelen.

Voordelen van shortlease in Arnhem

Het rijden van een shortlease in Arnhem kent vele voordelen. Zoals u hierboven al heeft kunnen lezen, is het financieel erg aantrekkelijk. Al uw kosten worden namelijk bij onze maatschappij ondergebracht. Daarnaast kent het concept de volgende pluspunten:

  • Een flexibel contract;
  • De nieuwste auto’s uitproberen;
  • De nieuwste technologieën en veiligheidsvoorzieningen;
  • Direct leverbaar.

Een betrouwbare auto met Blankert Shortlease

Een auto leasen is hartstikke handig. Toch zitten veel mensen niet te wachten op een langdurend contract. Overweeg dan eens zaken te doen met Blankert Shortlease! Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring binnen onze markt. Op basis hiervan hebben wij de ideale shortlease ontwikkeld. Zo kunt u – na één maand – uw contract dagelijks kosteloos bij ons opzeggen. Of u nu zakelijk of particulier wilt leasen: bij ons is het rijden van een shortlease in Arnhem een fluitje van een cent.

Regel direct een shortlease in Arnhem!

Onbezorgd de weg in Arnhem op met een shortlease? Dat kan met Blankert Shortlease! Vraag vandaag nog een offerte bij ons aan of neem contact met ons op. Dit kan door ons te bellen op 038-7200 880. Kunt u ons niet bereiken? Dien dan een gerust een bel-mij-terug verzoek in. Onze medewerkers nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Is die prachtige shortlease in Arnhem straks van u?

Shortlease aanbod

Copyright © 2024 - Blankert Shortlease

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing