Incl. BTW.Excl. BTW.

Kom je bij ons werken? Bekijk hier de vacatures.

Shortlease Den Haag

Shortlease Den Haag

Een shortlease auto in Den Haag is dé oplossing wanneer u voor een korte periode in een nieuwe auto wil rijden. Omdat u bijvoorbeeld een tijdelijk contract heeft. Bent u geïnteresseerd in een shortlease auto? Geniet van de nieuwste functionaliteiten met een shortlease auto via Blankert Shortlease. Hieronder vertellen wij u meer over de mogelijkheden.

Full Operational Lease

Al onze contracten zijn op basis van Full Operational Lease. Alle kosten van het onderhoud, verzekeringen, vervangend vervoer, winterbanden en hulp bij pech zijn inbegrepen. U kunt dus zorgeloos rondrijden in uw shortlease auto door Den Haag. Vervelende verrassingen achteraf zijn verleden tijd. U weet exact wat u maandelijks betaalt voor uw shortlease auto. En dit is slechts één van de vele voordelen.

Geen vaste looptijd

Wanneer u ervoor kiest om met een shortlease auto door Den Haag te rijden, betaalt u een vast bedrag per maand. U kunt uw contract na slechts één maand op elk gewenst moment kosteloos opzeggen. Dit is een van de grootste voordelen van een shortlease auto ten opzichte van andere leasecontracten. Wilt u ook profiteren van de voordelen van een shortlease auto? Bekijk snel ons aanbod shortlease auto’s voor particulieren en shortlease auto’s voor zakelijk gebruik. Vind vandaag nog uw shortlease auto.

Bestelauto’s

Naast shortlease auto’s, hebben wij ook een ruim aanbod bestelauto’s. Zo bent u voor een vast bedrag per maand verzekerd van mobiliteit. Dus heeft u voor een korte periode een bestelauto nodig waar u veel gereedschap in kan vervoeren? Kies vandaag nog voor een shortlease auto in Den Haag. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring met korte leasecontracten. Hierdoor weten wij precies welke shortlease auto bij u past.

Interesse in een shortlease auto in Den Haag?

Bij ons profiteert u als klant van scherpe tarieven. Dat betekent dat u nooit te veel voor uw shortlease auto betaalt. Het is één van de zekerheden van Blankert Shortlease. Bent u op zoek naar een shortlease auto in de regio Den Haag? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 038 – 7200 880. U kunt ook mailen naar info@blankert.nl. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor een shortlease auto in Den Haag.

Shortlease aanbod

Copyright © 2024 - Blankert Shortlease

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing