Incl. BTW.Excl. BTW.

Kom je bij ons werken? Bekijk hier de vacatures.

Shortlease Drachten

Moet u voor een korte periode vanuit Drachten naar een andere provincie voor uw werk of iets dergelijks? Shortlease in Drachten is dé oplossing! Blankert Shortlease heeft altijd een geschikte auto voor u zodat u met plezier op weg kan. 

Zakelijk shortleasen

Bij Blankert Shortlease kunt u zakelijk shortleasen in Drachten. Dit kan zijn omdat u tijdelijk een auto nodig heeft of dat een tijdelijke medewerker van u een auto nodig heeft. Er is keuze uit verschillende modellen die maximaal 2 jaar oud zijn. Zo rijdt u of uw medewerker altijd in een van de nieuwste auto’s met de nieuwste technologieën. 

Eigen wagenpark 

Blankert Shortlease heeft een eigen wagenpark van ruim 1300 auto’s. Doordat wij een eigen wagenpark hebben kunnen wij binnen 24 uur een auto voor u klaarzetten. Ons wagenpark bestaat uit verschillende merken. Kiest u bijvoorbeeld voor een Audi, BMW, Toyota, Ford, Mercedes, Renault, Jaguar, Opel, Alfa Romeo of Fiat? Welke auto u ook kiest voor het shortleasen in Drachten. Elke auto wordt netjes uitgegeven aan de Marsweg 3B te Zwolle of afgeleverd op een locatie naar wens. 

Geen vast contract

Het voordeel van shortlease in Drachten is dat u niet vastzit aan een contract. U kunt het contract na 30 dagen per dag kosteloos opzeggen. Wanneer u de auto wilt afmelden kunt u telefonisch contact opnemen met 038 – 720 0880. Wij zorgen er dan voor dat het contact wordt beëindigd. Daarna bespreken we samen met u hoe de auto weer terug in Zwolle komt. De auto kan opgehaald worden tegen een vast tarief van €65,- excl. BTW. Het is natuurlijk ook mogelijk dat u de auto bij ons komt brengen. 

Shortlease in Drachten

Is het vanaf uw kant nog niet helemaal duidelijk? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers door te bellen naar 038 – 720 0880. Bent u toevallig in de buurt? Kom eens langs bij ons aan de Marsweg 3B te Zwolle! 

Shortlease aanbod

Copyright © 2024 - Blankert Shortlease

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing