Incl. BTW.Excl. BTW.

Kom je bij ons werken? Bekijk hier de vacatures.

Shortlease Eindhoven

Shortlease Eindhoven

Zelfverzekerd rijdt u in uw shortlease door de straten van Eindhoven. Op weg naar een klant. Naar werk. Of gewoon heerlijk op stap. De A2. De A50. De A58. De A67. De A270. Het maakt niet uit welke snelweg u opdraait. Met een auto van Blankert Shortlease komt u gegarandeerd op uw plaats van bestemming. En dat met de grootste klasse! Komt u binnenkort een keer bij ons langs?

Welke kosten zijn inbegrepen?

Zonder zorgen met een shortlease door de Eindhoven rijden. Wat houdt zo’n contract precies in? Eigenlijk is het heel simpel. Wanneer u kiest voor een shortlease, neemt een leasebedrijf u al het regelwerk rondom uw auto uit handen. Onderhoud. APK. Pechhulp. Wegenbelasting. Een All-Risk Verzekering. Al deze zaken vallen onder het maandbedrag dat u ze betaalt. Alleen de brandstof dient u zelf te regelen. En heeft de auto na één maand niet meer nodig? Dan kunt u – bij ons – het contract dagelijks opzeggen. Wel zo makkelijk!

Het verschil tussen huren en leasen

Een auto huren of er één leasen. Voor elke optie valt wel iets te zeggen. Heeft u de auto minder dan een maand nodig? Dan is huren zeker een goede optie. Wilt u echter tussentijds kosteloos op kunnen zeggen? En heeft u de wagen minimaal een maand nodig? Dan kunt u in Eindhoven beter kiezen voor een shortlease. In de eerste plaats is het goedkoper. Eén maand shortlease staat namelijk gelijk aan twee weken huren. Daarnaast kunt u het leasecontract na één maand kosteloos opzeggen. En dat scheelt onnodige kosten.

Een betrouwbare auto met Blankert Shortlease

Zoekt u een leaseauto voor een korte periode? Klop eens aan bij Blankert Shortlease! Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het aanbieden van korte leasecontracten. En of u nu zakelijk of particulier rijdt. Bij ons heeft u de keuze uit meer dan 1000 auto’s! Van de Toyota Aygo tot Mercedes CLA 200 AMG Line. Er is er altijd wel een passende auto beschikbaar. Zo staat er vandaag nog een shortlease bij u in Eindhoven op de stoep! Liever een auto huren? Dat kan bij ons ook. Vraag naar de mogelijkheden.

Regel direct een shortlease in Eindhoven!

Moeiteloos zigzagt u door het dagelijkse verkeer. De zon straalt. En zachtjes deint u mee op de muziek van uw radio. Dit is nu écht genieten! Wilt u ook in de beste shortlease auto rijden? Vraag dan direct een offerte aan. Een vraag stellen kan natuurlijk ook. Bel naar 038-7200 880. Of dien een bel-mij-terug verzoek bij ons in. Rijdt u binnenkort met onze shortlease auto over de klinkerwegen van Eindhoven?

Shortlease aanbod

Copyright © 2024 - Blankert Shortlease

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing