Incl. BTW.Excl. BTW.

Kom je bij ons werken? Bekijk hier de vacatures.

Shortlease Groningen

Shortlease Groningen

Een shortlease auto in Groningen geeft u de mogelijkheid om voor een korte periode gebruik te maken van een goed onderhouden auto. Met shortlease bepaalt u zelf voor hoelang u een auto wilt leasen. Hierbij zit u niet vast aan een langlopend contract. Ons wagenpark bestaat uit 1000 auto’s. Hierdoor zit er altijd een passende shortlease auto voor u tussen. Heeft u al een auto op het oog om te leasen? Vraag dan alvast een offerte aan.

Goed verzekerd de weg op

De leasecontracten van Blankert Shortlease zijn allemaal op basis van Full Operation Lease. Dit komt erop neer dat u in principe alleen voor de brandstof hoeft te zorgen. Is er iets mis met een shortlease auto in Groningen? En kan het probleem niet snel verholpen worden? Dan kunt u gebruik maken van vervangend vervoer. Op deze manier blijft u toch mobiel. Verder hoeft u ook geen rekening meer te houden met de afschrijving van de auto en allerlei verzekeringen. Wij zorgen ervoor dat een shortlease auto goed verzekerd de weg op gaat!

Zorgeloos rijden met een shortlease auto in Groningen

Wist u al dat shortlease populair is bij bedrijven met flexibele arbeidscontracten, seizoensgebonden werk en startende ondernemers? Met een shortlease auto in Groningen zijn werkgevers in staat om bijvoorbeeld personeel voor een korte periode te voorzien van een auto. Na deze periode levert u de auto gewoon weer in. Bij Blankert Shortlease komt u nooit voor verrassingen te staan. Met onze heldere voorwaarden zorgen wij er namelijk voor dat u of uw personeel zorgeloos in een lease auto kan rijden.

Keuze uit veel verschillende auto’s

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor een shortlease auto in Groningen. Bij ons heeft u de keuze uit heel veel verschillende shortlease auto’s. Denk hierbij aan merken als Volkswagen, Renault, BMW, Mini, Peugeot, Opel, Ford, Alfa Romeo, Toyota, Fiat, Jaguar en Mercedes. Weet u al welke auto u graag wilt leasen?

De mogelijkheden voor een shortlease auto in Groningen

Bent u er nog niet helemaal over uit of u over wilt stappen naar een shortlease auto? Wilt u bijvoorbeeld nog meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via 038 – 7200 880. Ook kunt u een mail sturen naar info@blankert.nl. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor een shortlease auto in Groningen.

Shortlease aanbod

Copyright © 2024 - Blankert Shortlease

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing