Incl. BTW.Excl. BTW.

Kom je bij ons werken? Bekijk hier de vacatures.

Shortlease Hilversum

Shortlease Hilversum

Wilt u voor een tijdelijke medewerker een auto leasen, of bent u zelf op zoek naar een auto om te leasen voor een korte periode? Dan is een shortlease in Hilversum bij Blankert Shortlease altijd mogelijk! Het maakt niet uit of u nu privé of zakelijk een shortlease zoekt, de oplossing is hier te vinden.

Zakelijke shortlease in Hilversum

Bij Blankert Shortlease hebben we een groot aanbod aan auto’s die beschikbaar zijn voor een shortlease in Hilversum. Van een Fiat tot een Alfa Romeo shortlease, we hebben alles in huis! Wij bieden een uitgebreide service en alle leasecontracten zijn op basis van een full operational lease. Dit betekent dat alle operationele kosten bij de tarieven zijn inbegrepen wanneer u een shortlease in Hilversum bij ons afsluit. Maak u geen zorgen meer over verzekeringen, reparaties of zelfs onderhoud! U hoeft alleen de benzine te betalen. Een zakelijke shortlease is dus ideaal!

Particuliere shortlease

Naast zakelijk, doen wij ook aan particuliere shortlease in Hilversum. Moet u een maand wachten op uw nieuwe auto? Geen nood! Bij Blankert Shortlease is uw particuliere shortlease na 1 maand al opzegbaar. Net zoals bij een zakelijke shortlease in Hilversum, is bij een particuliere shortlease een uitgebreide service inbegrepen en hoeft u uzelf alleen maar zorgen te maken over de benzine, de rest regelen wij.

Voordelen van shortlease in Hilversum

Zoals al genoemd zijn er heel veel voordelen als u denkt aan een shortlease in Hilversum. U zit niet vast aan lange contracten en u kan uw shortlease al na 1 maand opzeggen. Ideaal als u een auto nodig hebt voor een kortere periode. Verder bieden we natuurlijk ook uitstekende service aan. Geen zin in verzekeringen, onderhoud of het vervangen van banden? Hoeft ook niet! Dat wordt allemaal voor u geregeld. Wilt u uw shortlease opzeggen? Dit kan kosteloos en zonder ergens aan vast te zitten.

Het shortlease aanbod

Bij Blankert Shortlease hebben we meer dan genoeg keuze. Van Opel tot Peugeot en van BMW tot Mercedes, er is voor ieder wat wils! Wilt u graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 038 – 7200 880 of mail ons naar info@blankert.nl

Shortlease aanbod

Copyright © 2024 - Blankert Shortlease

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing