Incl. BTW.Excl. BTW.

Speeddate jouw elektrische auto

Swipe, Match & drive

Shortlease Hoofddorp

Shortlease Hoofddorp

Vloeiend beweegt u zich met uw gloednieuwe shortlease door Hoofddorp. De straten en omringende N- en snelwegen voelen vertrouwd. De A4 richting Schiphol of de A5 richting Amsterdam Slotermeer. U heeft ze allemaal al honderden keren getrotseerd. Deze keer vertrouwt u echter op een auto van Blankert Shortlease. Vaarwel onverwachte kosten en hallo maximale flexibiliteit!

Zakelijk leasen

Een nieuwe werknemer of een seizoenspiek. Er zijn voldoende redenen om in het mooie Hoofddorp een shortlease aan te willen gaan. Dit is namelijk veel verstandiger dan een lang leasecontract te ondertekenen. U geniet namelijk van alle voordelen, waaronder minder tot geen risico op onverwachte kosten. Daarentegen ben u in Hoofddorp met een shortlease een stuk flexibeler. Nemen u en uw werknemer na een maand afscheid van elkaar? Dan kunt u ons contract heel makkelijk opzeggen. Zo betaalt u alleen voor iets wat u ook echt gebruikt.

Particulier leasen

Leasen is allang niet meer alleen iets voor zakelijke sector. Ook als particulier kunt u gebruik maken van deze voordelige constructie. Laat ons uw zorgen uit handen nemen als het gaat om verzekeringen, onderhoud en APK. Want rijdt u met onze shortlease binnen en buiten Hoofddorp? Dan hoeft u enkel en alleen uw eigen brandstofkosten te betalen. Alle overige kosten zitten in ons maandbedrag. Verzekeringen, pechhulp en onderhoud: u bent van alle gemakken voorzien.

Shortlease in Hoofddorp met Blankert Shortlease

Mensen zijn steeds vaker op zoek naar een auto die ze tijdelijk kunnen gebruiken. Om in deze behoefte te voorzien hebben wij Blankert Shortlease opgericht. Door een ruim aanbod aan shortlease auto’s – ook in Hoofddorp – kunnen wij onze klanten op de dag van aanvraag van een mooie wagen voorzien. Razendsnel dus! Dat niet alleen: bij ons kunt u uw contract na één maand dagelijks opzeggen. Liever een auto huren? Dat kan natuurlijk ook!

Direct een shortlease in Hoofddorp aanvragen

Het is duidelijk: uw interesse in een leaseauto is gewekt. Gelukkig hebben wij bij Blankert Shortlease in Hoofddorp een paar mooie wagens voor u klaarstaan. Van de sportieve Alfa Romeo tot de robuuste Dacia-modellen: u vindt ze allemaal bij ons. Heeft u een overwogen keuze kunnen maken? Vraag dan direct een offerte aan. Voor vragen kunt terecht bij onze medewerkers van de klantenservice. U kunt ze bereiken via 038-7200 880. Zijn wij niet bereikbaar? Dien dan een terugbel-verzoek in. Rijd vandaag nog een shortlease in Hoofddorp!

Shortlease aanbod

Copyright © 2024 - Blankert Shortlease

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing