Incl. BTW.Excl. BTW.

Speeddate jouw elektrische auto

Swipe, Match & drive

Shortlease Leeuwarden

Shortlease Leeuwarden

Ook in Leeuwarden kunt u shortleasen met een auto van Blankert Shortlease. Rij zorgeloos naar de bekende bezienswaardigheden in Leeuwarden en omstreken. 

Welke leaseconstructies kent Blankert Shortlease

Blankert Shortlease kent 2 leaseconstructies in Leeuwarden. Zakelijke lease en privé lease. Zakelijke lease is bestemd voor bedrijven welke een auto nodig hebben en privé lease is voor de particulieren. Zo kan iedereen een auto shortleasen bij Blankert Shortlease. Wij hebben vooraf geselecteerd welke auto’s zakelijk afgenomen kunnen worden en welke privé. Bekijk hier de zakelijke en particuliere mogelijkheden.

Onze merken

Wij hebben verschillende merken in ons wagenpark. Met ruim 1300 auto’s is er altijd wel een auto die u kunt shortleasen in Leeuwarden. Wij hebben onder andere de volgende merken: Audi, BMW, Citroën, Fiat, Ford, Jaguar, Jeep, Kia, Lexus, Mercedes, MINI, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Suzuki, Tesla, Toyota, Volkswagen en Volvo.

Hoe werkt shortlease in Leeuwarden?

Wanneer u een geschikte auto heeft gevonden op onze website die u wilt gaan shortleasen in Leeuwarden, dan kunt u een offerte-aanvraag indienen. Wij zullen deze dan zo spoedig mogelijk in behandeling nemen en u een reactie te geven met eventuele opties. Na akkoord voor een van de auto’s vanaf uw kant vragen wij wat documentatie. Denk hierbij aan een geldig rijbewijs, identiteitsbewijs/paspoort, adresverificatie etc. Deze worden gecontroleerd door de afdeling controle en wanneer dit allemaal akkoord is kunnen wij het afronden. U krijgt via de mail een iDeal link om de borg te betalen. Nadat wij de borg hebben ontvangen en er een afspraak is gemaakt over de betaling van het maandtarief kan de overeenkomst ingaan. De auto kunt u dan komen ophalen ten kantore van Blankert Shortlease in Zwolle. Ook is het mogelijk dat wij de auto op een door u gewenste locatie afleveren à €65,- excl. BTW per beweging.

Shortlease in Leeuwarden

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen? Dan kunt u contact opnemen door te bellen naar 038 – 720 0880. Ook kunt u langskomen voor een kop koffie/thee om vervolgens de mogelijkheden te bespreken met een van onze verkopers. Graag zien wij u aan de Marsweg 3B in Zwolle!

Shortlease aanbod

Copyright © 2024 - Blankert Shortlease

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing