Incl. BTW.Excl. BTW.

Kom je bij ons werken? Bekijk hier de vacatures.

Shortlease Maastricht

Shortlease Maastricht

Met de shortlease auto’s van Blankert Shortlease in Maastricht rijdt u onbezorgd richting bijvoorbeeld het drielandenpunt. Niet alleen naar het drielandenpunt, maar u rijdt ook gemakkelijk naar uw werk en naar alle andere afspraken. Lees hieronder alle voordelen van shortlease in Maastricht.

Geen onverwachte kosten

Bij Blankert Shortlease komt u niet voor onverwachte kosten te staan. U kunt bij Blankert Shortlease voor een vast bedrag per maand een auto shortleasen. Dit bedrag is inclusief wegenbelasting, verzekering, onderhoud, afschrijving, rente en vervangend vervoer. Het enige wat u betaalt is natuurlijk het maandtarief en de brandstof. Voor de rest wordt alles voor u geregeld. Makkelijker en onbezorgder rijden in Maastricht bestaat niet.

Per dag opzegbaar

Wanneer u een auto aan het shortleasen bent in Maastricht zit u nergens aan vast. Het contract wat u heeft bij Blankert Shortlease is namelijk na 30 dagen per dag kosteloos opzegbaar. Shortlease is alleen mogelijk bij een afname van minimaal 30 dagen. Hierdoor blijft u flexibel en komt u niet voor verrassingen te staan. Een ander voordeel is dat u om de 30 dagen een andere auto kunt rijden indien u dit wenst. Hierdoor rijdt u altijd in de nieuwste modellen en beschikt u over de nieuwste technologieën.

Een groot wagenpark

Wij van Blankert Shortlease hebben een groot eigen wagenpark van ruim 1300 auto’s. Dit zijn zowel personenauto’s als bedrijfswagens. Alle auto’s in ons wagenpark zijn maximaal twee jaar oud waardoor er veel variatie is en wij altijd zijn voorzien van de nieuwste modellen en technologieën. Daardoor is er altijd wel een merk welke u kunt shortleasen in Maastricht. Van elk merk hebben wij verschillende modellen, kleuren en uitvoeringen beschikbaar. Bekijk ons complete aanbod particuliere en zakelijke shortlease.

Shortlease in Maastricht

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen? Dan kunt u contact opnemen door te bellen naar 038 – 720 0880 of een mail sturen naar offerte@blankert.nl. Kom langs om onder het genot van een kop koffie/thee om vervolgens de mogelijkheden te bespreken met een van onze verkopers. Graag zien wij u aan de Marsweg 3B in Zwolle!

Shortlease aanbod

Copyright © 2024 - Blankert Shortlease

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing