Incl. BTW.Excl. BTW.

Kom je bij ons werken? Bekijk hier de vacatures.

Shortlease Rotterdam

Shortlease Rotterdam

Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor shortlease in Rotterdam. Bijvoorbeeld omdat u een werknemer heeft met een tijdelijk contract. Of omdat u verschillende auto’s wilt uitproberen. Bij Blankert Shortlease kunt u vandaag nog terecht. Geen vaste looptijd en per dag opzegbaar! Rijd vandaag nog met één van onze wagens via de Erasmusbrug het Rotterdamse centrum binnen!

Zakelijke shortlease in Rotterdam

Heeft uw nieuwe werknemer een auto van de zaak nodig? Of zit er een seizoenspiek aan te komen? Dan is het niet handig om daarvoor een nieuwe bedrijfswagen aan te schaffen. Of om een langdurig leasecontract te ondertekenen. Kies dan voor een shortlease in Rotterdam. Dat is niet alleen een stuk voordeliger, maar geeft vooral veel rust. Want die verzekering? En al dat onderhoud? Dat wordt allemaal voor u geregeld.

Shortlease voor particulieren

Bent u geen zakelijke rijder, maar houdt u wel van nieuwe auto’s? Of wilt u die éne droomauto eerst voor een paar maanden proefrijden? Ook dan kunt u gebruik maken van een shortlease in Rotterdam. Net als bij zakelijke rijders wordt alles voor u geregeld. Verzekeringen? Pechhulp? Onderhoud? U heeft er geen omkijken meer naar. En dat is wel zo fijn.

Lease een auto bij Blankert Shortlease

Tijdelijk een auto nodig? Bij Blankert Shortlease kunnen wij u ongetwijfeld verder helpen. Wij werken niet met vaste looptijden. Sterker nog: ons contracten zijn per dag opzegbaar. Zo zit u nooit ergens aan vast. En kunt u op- en afschalen wanneer u dat wilt. Dus zoekt u een shortlease in Rotterdam? Dan rijdt u misschien vandaag nog weg in één van onze wagens! Wilt u toch liever een auto huren? Ook dan bent u bij Blankert Shortlease aan het goede adres. Vraag naar onze mogelijkheden.

Geïnteresseerd in shortlease binnen Rotterdam?

Op zoek naar een auto die u tijdelijk kunt leasen? Blankert Shortlease heeft in Zwolle verschillende auto’s voor u klaar staan. Van Alfa Romeo tot Volkswagen. We hebben ze allemaal. Uw favoriete auto gevonden? Vraag direct een offerte aan! Heeft u een vraag of wilt u ons liever persoonlijk spreken? Ook dat kan! Bel dan 038-7200 880. Belt u buiten onze openingstijden? Dien dan een bel-mij-terug verzoek in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug voor een shortlease in Rotterdam.

Shortlease aanbod

Copyright © 2024 - Blankert Shortlease

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing