Incl. BTW.Excl. BTW.

Kom je bij ons werken? Bekijk hier de vacatures.

Shortlease Utrecht

Shortlease Utrecht

Bent u op zoek naar een spiksplinternieuwe of jonge auto? En heeft u deze auto maar voor een korte periode nodig? Dan is het raadzaam om te kiezen voor een shortlease auto in de regio Utrecht! Met shortlease zit u niet vast aan een lange en dure investering. Wanneer u kiest voor een shortlease auto via Blankert Shortlease kunt u uw contract na één maand altijd per dag kosteloos opzeggen. Daarna levert u de auto gewoon weer in. Voor shortlease in Utrecht bent u bij ons aan het juiste adres.

Wat houdt shortlease in?

Wie aan het leasen van een auto denkt, denkt vaak aan contracten van minimaal een jaar. Er is in dat geval sprake van een operational lease. Leasen kan echter ook voor een kortere periode. Zo’n shortlease kunt u iedere maand of dag stopzetten – ook in Utrecht. Voor een vast bedrag per maand, wordt u in de tussentijd ontzettend veel uit handen genomen. Denk hierbij aan zaken, zoals: APK, onderhoud, pechhulp en verzekeringen. Terwijl u in Utrecht in een shortlease rondrijdt, hoeft u op deze manier alleen de brandstof zelf te betalen.

Situaties die in Utrecht om een shortlease vragen

Het contract van onze shortlease in Utrecht is dus dagelijks stop te zetten. Dit biedt grote voordelen voor zakelijke – en particuliere – rijders. In de volgende situaties is deze vorm van autorijden bijvoorbeeld een interessant idee:

  • Het wagenpark is tijdelijk aan versterking toe;
  • Uw bedrijf werkt aan een tijdelijk, klein project;
  • De bestuurder heeft te maken met een proefperiode;
  • De bestuurder heeft een tijdelijk dienstverband;
  • U heeft als particulier tijdelijk een auto nodig;
  • U rijdt graag in de nieuwste wagens.

Zonder zorgen met uw shortlease auto door Utrecht rijden?

Blankert Shortlease zorgt ervoor dat u zonder zorgen met uw shortlease auto door Utrecht kunt rijden. De leasecontracten zijn namelijk op basis van Full Operational Lease. U hoeft in principe alleen voor de brandstof te zorgen. Voor de verzekering, onderhoud, hulpdienst bij pech, schade en andere zaken zorgen wij. Wij bieden u tevens de mogelijkheid voor vervangend vervoer. Zodat u nooit lang stil hoeft te staan met uw shortlease auto in Utrecht.

Ruim assortiment shortlease auto’s

Het kiezen van een auto is de eerste stap voor shortlease in Utrecht. Wij beschikken over een wagenpark van ruim 1000 auto’s. Alle populaire automerken zijn vertegenwoordigd zodat er altijd een geschikte auto voor u tussen staat. Bent u op zoek naar een relatief klein en wendbare auto die zich gemakkelijk door de smalle straatje van Utrecht manoeuvreert? Dan is de Toyota Aygo uitermate geschikt. Door de kleine draaicirkel is de auto gemakkelijk in te parkeren. Bovendien zijn de brandstofkosten laag waardoor shortlease nóg voordeliger is.

Shortlease voor bedrijven

Wilt u uw tijdelijke medewerker een shortlease contract in Utrecht aanbieden? Geen probleem. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring met korte leasecontracten. Voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. U kunt na één maand al uw contract kosteloos opzeggen. Dit zorgt er voor dat uw medewerkers mobiel blijven zonder dat u grote investeringen hoeft te doen.

Zorgeloos op weg met Blankert Shortlease

Zonder zorgen deelnemen aan het dagelijkse verkeer. Dat is waar wij bij Blankert Shortlease al meer dan 20 jaar voor staan. Zowel voor de zakelijke als de particuliere rijder. Van een luxe uitgevoerde Jaguar tot een bestelbus van Ford. Wij hebben de gewenste auto voor u op voorraad. Heeft u uw shortlease in Utrecht niet meer nodig? Geen zorgen. Bij ons kunt u uw contract na de eerste maand dagelijks opzeggen. Daarnaast staan wij ook voor u klaar wanneer u een auto huren wilt. Zo hebben wij altijd de gewenste oplossing.

Een ding is zeker: voor het beste aanbod in Utrecht moet u bij Blankert Shortlease zijn!

Blankert Shortlease verzorgt uw shortlease in Utrecht

Wilt u vandaag nog overstappen naar shortlease? Neem direct contact met ons op door te bellen naar 038-7200 880. U kan ook een email sturen sturen naar info@blankert.nl. U kunt ook langskomen. We bespreken dan onder het genot van een verse kop koffie de mogelijkheden voor shortlease in Utrecht.

Shortlease aanbod

Copyright © 2024 - Blankert Shortlease

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing