Incl. BTW.Excl. BTW.

Kom je bij ons werken? Bekijk hier de vacatures.

Shortlease Zaandam

Shortlease Zaandam

Met een gematigde snelheid rijdt u met uw shortlease door Zaandam. Even twijfelt u: draait u vandaag de snelweg op of kiest u toch voor één van de westelijke N-wegen? Met een auto van Blankert Shortlease kunt namelijk alle kanten op. Amsterdam. Purmerend. Alkmaar. De Randstad ligt u werkelijk aan de voeten. Vraag vandaag nog een offerte voor uw shortlease in Zaandam aan!

Welke bijtelling betaal ik?

Er is sprake van bijtelling wanneer u onze zakelijke shortlease voor privéritten in Zaandam gaat gebruiken. In dat geval ziet de overheid het gebruik van de auto namelijk als een loon in natura. Hierover wordt dus belasting geheven. Dit gebeurt in de vorm van bijtelling. Hoeveel u maandelijks voor uw shortlease in Zaandam moet bijbetalen is onder andere afhankelijk van de cataloguswaarde en de CO2-uitstoot. Hoe zuiniger uw geleasede auto is, hoe lager het bijtellingspercentage wordt.

Wanneer is er geen sprake van bijtelling?

Niet iedereen die in Zaandam een shortlease rijdt, hoeft bijtelling te betalen. Als particulier bent u sowieso van deze vorm van belasting gevrijwaard. Daarnaast kunt u ook als zakelijke rijder bijtelling voorkomen. Dit doet u door bij de Belastingdienst aan te tonen dat u jaarlijks minder dan 500 privékilometers rijdt. Tikt u deze kilometers met uw shortlease in Zaandam makkelijk aan? Dan kunt u met uw werkgever ook een eigen bijdrage afspreken.

Een betrouwbare auto met Blankert Shortlease

Goed, u bent op zoek – of in ieder geval nieuwsgierig – naar een shortlease in Zaandam. Neem dan zeker eens contact op met Blankert Shortlease! Onze leasemaatschappij heeft al meer dan 20 jaar ervaring met kortlopende leasecontracten. Zakelijk of particulier: bij ons kiest u altijd uit de nieuwste modellen. Van een luxe BMW tot een degelijke Skoda. U vindt het allemaal in ons assortiment. Wilt u liever een auto huren? Vraag dan gerust naar onze mogelijkheden.

Reserveer nu een shortlease in Zaandam!

Rustig beweegt u zich door de spits rondom Zaandam. Op de radio draait uw favoriete muziek en ontspannen tikt u met het welbekende ritme mee. Wat een vrijheid. Wilt u ook in Zaandam van een shortlease genieten? Neem dan vandaag nog contact op met Blankert Shortlease! Vraag een offerte aan of bel naar 038-7200 880. Rijdt u binnenkort in zo’n fijne shortlease door Zaandam?

Shortlease aanbod

Copyright © 2024 - Blankert Shortlease

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing