Incl. BTW.Excl. BTW.

Kom je bij ons werken? Bekijk hier de vacatures.

Voor wie is shortlease interessant?

Shortlease kan voor zowel particulieren als bedrijven een interessante vorm van autorijden zijn. Het tijdelijke karakter, met de mogelijkheid om op te zeggen wanneer dat u uitkomt, biedt voor beide categorieën namelijk voordelen.

Shortlease voor particulieren

Shortlease voor particulieren biedt in de basis dezelfde voordelen als private lease. U heeft een overzichtelijk kostenplaatje, wordt volledig ontzorgd en rijdt een gloednieuwe wagen. Bijkomend voordeel van shortlease is dat het contract, zoals gezegd, op ieder moment beëindigd kan worden. Ideaal voor de autoliefhebber die graag verschillende auto’s uittest.

Bent u bijvoorbeeld van plan een nieuwe auto aan te schaffen maar twijfelt u tussen verschillende modellen? Een enkel proefritje geeft dan vaak geen uitsluitsel. Maar als u de verschillende wagens allemaal eens een maandje uitprobeert weet u precies welke wagen het best bij uw wensen aansluit.

Zakelijke shortlease

De belangrijkste reden voor bedrijven om shortleasecontracten aan te gaan is het beperkte risico dat het met zich meebrengt. Een leaseauto voor een werknemer in zijn of haar proeftijd? Met Zakelijke shortlease loopt u niet het risico dat de nieuwe kracht niet voldoet en u met een langlopend leasecontract blijft zitten.

Ook voor zpp’ers kan shortlease uitkomst bieden. Met name de startende zelfstandige heeft vaak een relatief onzeker bestaan en kan het zich niet veroorloven om een auto voor meerdere jaren te leasen. Kortom: met shortlease rijdt u als ondernemer pas écht zorgeloos.

Shortlease aanbod

Copyright © 2024 - Blankert Shortlease

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing