Incl. BTW.Excl. BTW.

Speeddate jouw elektrische auto

Swipe, Match & drive

Wat is shortlease?

Shortlease is het leasen van een auto voor een korte periode. Dat betekent dat je met shortlease niet aan een langlopend contract vastzit. Het contract is bij Blankert Shortlease zelfs na 1 maand al per dag opzegbaar. Shortlease biedt u meer flexibiliteit. Ideaal wanneer uw mobiliteitsbehoefte moeilijk is in te schatten. Is uw mobiliteitsbehoefte veranderd? Lever uw leaseauto in of wissel uw leaseauto om voor een leaseauto die voldoet aan uw mobiliteitsbehoefte.

3 redenen om voor shortlease te kiezen

  • Kort, voordelig en flexibel

Bij shortlease hoeft u geen langlopende of grote investeringen te doen. Denk daarbij ook aan de afschrijving van een auto waardoor u geen restwaarderisico heeft. Shortlease is dan ook erg populair bij bedrijven met nieuwe medewerkers of seizoensgebonden werk.

  • Geen BKR-registratie

Wanneer u een shortlease-auto afneemt krijgt u in tegenstelling met een reguliere (private)lease geen BKR-registratie.

  • Alles is all-in

Wanneer u een auto koopt, dient u het onderhoud, de verzekeringen en nog veel meer zaken te regelen. Dit is met shortlease verleden tijd. Wanneer u kiest voor shortlease regelt u de brandstof en de leasemaatschappij de rest. Denk hierbij ook aan pechhulp en vervangend vervoer.

  • Diverse auto’s proberen

Autoliefhebbers kunnen een hart ophalen. Doordat u met shortlease niet aan een langlopend contract vastzit, kunt u diverse auto’s uitproberen. Indien gewenst rijdt u altijd in de nieuwste auto’s!

Interesse in shortlease?

Bent u op zoek naar een shortlease auto? Blankert Shortlease biedt heel veel verschillende mogelijkheden. Bekijk ons aanbod online of kom langs. Wij zijn gevestigd aan de Marsweg 3B in Zwolle en iedere werkdag van 08:00 t/m 18:00 uur geopend. Maak vandaag nog kennis met shortlease via Blankert Shortlease!

Shortlease aanbod

Copyright © 2024 - Blankert Shortlease

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing