Incl. BTW.Excl. BTW.

Kom je bij ons werken? Bekijk hier de vacatures.

Wat zijn de kosten van shortlease

De kosten van shortlease zitten tussen dagverhuur en reguliere huur in. Wanneer u voor meer dan twee weken een auto nodig heeft, is shortlease goedkoper. De prijs voor het huren van een auto voor twee weken is namelijk hetzelfde als een maand shortlease. Bovendien zijn bij shortlease bijna alle kosten voor het gebruik van de auto inbegrepen. Denk hierbij aan:

  • afschrijving
  • verzekering
  • onderhoud
  • hulpdienst bij pech of schade.

Na één maand kosteloos per dag opzegbaar

Shortlease is qua kosten misschien een fractie duurder dan een vast, regulier contract van 4 tot 5 jaar. Shortlease is daarentegen altijd na één maand kosteloos per dag opzegbaar bij Blankert Shortlease. Verder profiteert u bij Blankert Shortlease van een extra korting wanneer u voor een lange looptijd kiest. Uiteraard kunt u uw auto ook dan na één maand kosteloos inleveren. Op deze manier blijft het leasen van een auto flexibel.

Kilometers aanpassen?

En wist u dat u met shortlease de kilometers die in uw contract zijn opgenomen met terugwerkende kracht kunt aanpassen? Op deze manier betaalt u nooit te veel. Dit is een groot voordeel van shortlease ten opzichte van reguliere lease. Wanneer bij reguliere lease de kilometers meer dan 10% afwijken dan wat in het contract is opgenomen, wordt het contract opengebroken en vindt er herberekening plaats. Op deze manier kan “regulier” lease een stuk duurder worden dan dat u van te voren had bedacht.

Meer informatie over de kosten van shortlease?

Bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 038-7200 880, een e-mail te sturen naar info@blankert.nl of het contactformulier op onze website in te vullen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en de daarbij horende kosten op het gebied van shortlease.

Shortlease aanbod

Copyright © 2024 - Blankert Shortlease

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing