Incl. BTW.Excl. BTW.

Kom je bij ons werken? Bekijk hier de vacatures.

Wat zijn de voordelen van shortlease?

Shortlease biedt heel veel voordelen. Het is de perfecte oplossing wanneer u op zoek bent naar een auto voor een tijdelijke periode. Dit zijn de belangrijkste voordelen van shortlease:

  1. Geniet van de nieuwste technologie en veiligheidsvoorzieningen
  2. Maximale flexibiliteit in contracten
  3. De nieuwste en diverse auto’s uitproberen
  4. Goedkoop
  5. Direct rijden

In de onderstaande tekstgedeeltes vertellen wij u meer over de hierboven genoemde voordelen.

1. Geniet van de nieuwste technologie en veiligheidsvoorzieningen

Omdat u in de nieuwste auto’s rijdt, profiteert u van de nieuwste technologie die fabrikanten introduceren in auto’s. Van elektrisch rijden, Apple Carplay, adaptive cruise control, Lane Departure het is allemaal mogelijk.

2. Maximale flexibiliteit in contracten

Een shortlease contract is na een maand kosteloos per dag opzegbaar. Ideaal voor bedrijven die hun wagenpark graag flexibel inrichten, bijvoorbeeld seizoensgebonden of bedrijven met tijdelijke projecten. Shortlease is daarom ook erg populair bij bedrijven met medewerkers met een tijdelijk dienstverband, een tijdelijk project of startende ondernemers.

3. De nieuwste en diverse auto’s uitproberen

Is uw situatie veranderd en wilt u wisselen van auto? Dat is geen probleem. U kunt uw auto altijd in de tussentijd omwisselen. Hierdoor is het mogelijk om continu in de nieuwste auto’s te rijden en diverse auto’s uit te proberen. Wie wil dat nou niet?

4. Goedkoop

Verder is shortlease goedkoop. U regelt de brandstof en wij de rest. Zo zit de wegenbelasting, verzekering, onderhoud, reparaties, en vervangend vervoer (na 24 uur bij onderhoud) in uw leaseprijs. Dat is pas onbezorgd autorijden. Ook kunt u desgewenst tegen een gereducerd tarief winterbanden in uw contract opnemen.

5. Direct rijden

Wanneer u kiest voor shortlease hoeft u niet een aantal weken op uw nieuwe auto te wachten. Meestal is het zelfs al mogelijk om dezelfde dag nog in uw nieuwe leaseauto te rijden.

Nog meer voordelen bij Blankert Shortlease

Bent u overtuigd van de voordelen van shortlease? Wanneer u voor shortlease via Blankert Shortlease kiest, profiteert u van nog meer voordeel. Zo hanteren wij geen ‘kleine lettertjes’. Dat betekent dat u bij ons nooit voor vervelende verrassingen komt te staan. Ook hebben wij altijd en per direct een geschikte auto voor u beschikbaar. Bekijk ons uitgebreide aanbod eenvoudig online en vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Neem voor meer informatie over de voordelen van shortlease gerust contact met ons op.

Shortlease aanbod

Copyright © 2024 - Blankert Shortlease

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing