Incl. BTW.Excl. BTW.

Kom je bij ons werken? Bekijk hier de vacatures.

Het Blankert zomerboekje: jouw partner op reis

Download nu het Blankert zomerboekje en wees van alle belangrijke informatie voorzien deze zomer. Dit onmisbare boekje staat boordevol handige tips en tricks, een uitgebreide reischecklist en allerlei nuttige informatie die jouw vakantie zorgeloos maakt. Of je nu met je partner, je kinderen of met vrienden op reis gaat, het zomerboekje biedt voor ieder wat wils.

In het boekje vind je niet alleen praktische reistips – zoals een checklist voor vertrek –, maar ook een overzicht van de lokale milieu- en verkeersregels, tips voor wanneer je met schade te maken krijgt en een overzicht van handige telefoonnummers. Bovendien bevat het zomerboekje speciale secties gewijd aan entertainment voor de kleintjes. Van leuke spelletjes voor op de achterbank tot creatieve kleurplaten voor op de camping, er is genoeg om de kinderen bezig te houden en te vermaken.

Met het Blankert zomerboekje ga je goed voorbereid op pad en kun je optimaal genieten van je vakantie, zonder zorgen. Mis deze kans niet en download het boekje vandaag nog. Zo ben je verzekerd van een ontspannen en plezierige zomerreis voor het hele gezin!


Copyright © 2024 - Blankert Shortlease

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing