Incl. BTW.Excl. BTW.

Direct rijden

Toont alle 2 resultaten

Al meer dan 10.000 tevreden klanten

94% van onze klanten raadt Blankert Shortlease aan!
10

Hier wil je zijn voor Shortlease!

Meerdere ervaringen heb ik inmiddels met dit mooie bedrijf waar de klant volledig centraal staat. Van persoonlijke situatie tot en met je wensenlijstje, er wordt geluisterd en meegedacht om tot een goed resultaat te komen. Dit personeel werkt hard voor klanttevredenheid, zijn scherp aan de prijs en hebben een mooi wagenpark voor ieder wat wils. In een woord Toppers! Ga zo door!
ANJ
8

Prima

Ik was aan het werk en toen ik thuis kwam stond de auto voor de deur.
Remco
8

Goed geregeld!

Vanaf de eerste aanvraag uitstekend geholpen. Alles helder en duidelijk gecommuniceerd en alles conform gemaakte afspraken.
Dennis
8

veel meldingen

Je krijgt enorm veel meldingen voor de aflevering van de auto. Dat is irritant.
Jacques
10

Voortvarende en uitstekende service!

Door uw collega snel geholpen en met een oplossing voorzien voor het gegeven dat een door mij verlangde auto nog niet beschikbaar was.
Abdillah El Ballouti
8

fijn bedrijf - hartelijke medewerekers

Communicatie met fleetpark owner ( afdeling HRM ) moet verbeteren. Bij ons werken veel dames op de afdeling HR en dat zijn geen auto'mannen'. Misschien is het goed daar eens aandacht aan te besteden. Voor ons mannen is een auto nog steeds emotie, voor de vrouwen niet. Ook een 'single-point' of contact zal het leven van deze 'dames' veraangenamen. Voor de rest prima te vrede. Michel ten Bok - Didak Injections Belgium.
Michel ten Bok

Copyright © 2022 - Blankert Shortlease

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing