Incl. BTW.Excl. BTW.

Speeddate jouw elektrische auto

Swipe, Match & drive

Shortlease Den Bosch

Shortlease Den Bosch

Kies voor een shortlease auto in Den Bosch en ga binnen 24 uur nog op weg! Bij Blankert Shortlease kunt u kiezen uit een wagenpark van ruim 1300 auto’s. Wij zijn de specialist in shortlease contracten. U kunt bij ons terecht als particulier of als zakelijke klant.

Een vast bedrag per maand

Wanneer u kiest voor een shortlease auto in Den Bosch hoeft u geen rekening te houden met extra kosten. Vooraf is er een bedrag afgesproken tussen u en een van onze medewerkers welke u elke maand dient te voldoen. Dit bedrag is inclusief onderhoud, rente, afschrijving, motorrijtuigenbelastingen, vervangend vervoer, pechhulp en verzekering. Het enige wat u nog hoeft te doen is de auto te tanken. Dat noemen wij pas zorgeloos rijden!

Voordelen van shortleasen

Door gebruik te maken van shortlease in Den Bosch kunt u veilig en zorgeloos op weg. Onze auto’s zijn altijd up-to-date en zijn niet ouder dan 2 jaar. Er zit altijd wel een shortlease auto voor u bij die het beste bij u past. Naast het vaste bedrag per maand heeft u de keuze om de auto op te komen te halen of dat wij de auto bij u op locatie in Den Bosch afleveren. Wij berekenen hiervoor transportkosten à €65,- excl. BTW per beweging.  

Kosteloos opzegbaar

Shortleasen in Den Bosch is op basis van minimaal 30 dagen. Na die 30 dagen kunt u het contract per dag kosteloos opzeggen. Neem contact met ons op voor de afmelding en wij kunnen een transport inplannen of u kunt de auto zelf retour brengen op onze vestiging aan de Marsweg 3B te Zwolle. Wilt u toch liever langer blijven rijden? Dat is uiteraard geen probleem! 

Shortlease in Den Bosch

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden van het shortleasen in Den Bosch? U kunt ons bereiken via 038 – 7200 880. Mocht u ons niet kunnen bereiken, dan kunt u een bel-mij-terug verzoek indienen. Onze medewerkers zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Heeft u de juiste shortlease auto al gevonden? Dien dan gerust een offerteaanvraag in.

Shortlease aanbod

Copyright © 2024 - Blankert Shortlease

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing