Incl. BTW.Excl. BTW.

Kom je bij ons werken? Bekijk hier de vacatures.

Shortlease Den Bosch

Shortlease Den Bosch

Kies voor een shortlease auto in Den Bosch en ga binnen 24 uur nog op weg! Bij Blankert Shortlease kunt u kiezen uit een wagenpark van ruim 1300 auto’s. Wij zijn de specialist in shortlease contracten. U kunt bij ons terecht als particulier of als zakelijke klant.

Een vast bedrag per maand

Wanneer u kiest voor een shortlease auto in Den Bosch hoeft u geen rekening te houden met extra kosten. Vooraf is er een bedrag afgesproken tussen u en een van onze medewerkers welke u elke maand dient te voldoen. Dit bedrag is inclusief onderhoud, rente, afschrijving, motorrijtuigenbelastingen, vervangend vervoer, pechhulp en verzekering. Het enige wat u nog hoeft te doen is de auto te tanken. Dat noemen wij pas zorgeloos rijden!

Voordelen van shortleasen

Door gebruik te maken van shortlease in Den Bosch kunt u veilig en zorgeloos op weg. Onze auto’s zijn altijd up-to-date en zijn niet ouder dan 2 jaar. Er zit altijd wel een shortlease auto voor u bij die het beste bij u past. Naast het vaste bedrag per maand heeft u de keuze om de auto op te komen te halen of dat wij de auto bij u op locatie in Den Bosch afleveren. Wij berekenen hiervoor transportkosten à €65,- excl. BTW per beweging.  

Kosteloos opzegbaar

Shortleasen in Den Bosch is op basis van minimaal 30 dagen. Na die 30 dagen kunt u het contract per dag kosteloos opzeggen. Neem contact met ons op voor de afmelding en wij kunnen een transport inplannen of u kunt de auto zelf retour brengen op onze vestiging aan de Marsweg 3B te Zwolle. Wilt u toch liever langer blijven rijden? Dat is uiteraard geen probleem! 

Shortlease in Den Bosch

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden van het shortleasen in Den Bosch? U kunt ons bereiken via 038 – 7200 880. Mocht u ons niet kunnen bereiken, dan kunt u een bel-mij-terug verzoek indienen. Onze medewerkers zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Heeft u de juiste shortlease auto al gevonden? Dien dan gerust een offerteaanvraag in.

Shortlease aanbod

Copyright © 2024 - Blankert Shortlease

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing