Incl. BTW.Excl. BTW.

Speeddate jouw elektrische auto

Swipe, Match & drive

Onze Geert aan het woord..

Onze Geert aan het woord..

Wij willen je graag voorstellen aan ons Blankert teamlid: Geert Emmers! Geert is 26 jaar oud en is sinds mei 2022 onderdeel van ons team. Hij brengt een enorme hoeveelheid energie en enthousiasme met zich mee maar maakt af en toe ook wel eens een blunder. Het dynamische werkveld van shortlease staat nooit stil, maar één ding is zeker: er is altijd genoeg gezelligheid te vinden!

Geert Emmers is..

Ik ben Geert Emmers, 26 jaar en woonachtig in Kampen samen met mijn vriendin. Sinds 2022 werk ik bij Blankert met veel plezier! Maar ik voer mijn hobby natuurlijk niet altijd uit en vind het in mijn vrije tijd leuk om auto te rijden, een filmpje te pakken in de bioscoop en een dagje uit te gaan. Daar maak je mij echt blij mee.

Ik ben bij Blankert terecht gekomen door..

Via Indeed kwam ik de vacature voor Hiker tegen en in mei 2022 ben ik aan de slag gegaan! Ondanks dat ik een autofanaat ben kende ik Blankert nog niet, maar inmiddels ben ik helemaal gesetteld. Ik werk hier met veel plezier en zie mijn werk niet als werk maar als hobby. Iets wat ik graag doe en waar ik erg blij van word!

Je komt mij tegen bij Blankert als..

Als je me zoekt, dan vind je mij onder andere in de lichtstraat, waar we auto’s tot in de puntjes klaarstomen. We maken de wagens schoon, checken de bandenspanning en zorgen dat alle vloeistoffen op peil zijn. Zo zijn ze helemaal klaar voor de klant. En wist je dat ik ook weleens achter het stuur kruip om auto’s naar klanten te brengen? Dus wie weet zie je me binnenkort wel voorbij rijden! 🚘

Mijn favoriete auto is..

Ik zie veel auto’s bij Blankert, logisch natuurlijk! Maar mijn favoriete auto is toch wel de Cadillac Escalade 2024 omdat ik zelf heel veel houd van Amerikaanse, luxe en grote auto’s. Dus dan is dit wel echt de topklasse! 🤩

Mijn grootste autoblunder..

Mijn grootste autoblunder? Dat was een klassiek geval van vertrouwen op technologie die niet aan stond. Ik was bezig met het inparkeren op een drukke parkeerplaats. Ik was ervan overtuigd dat mijn parkeersensoren aan stonden. Vol vertrouwen zette ik de auto in de achteruit, volledig vertrouwend op het gepiep dat me zou waarschuwen voor obstakels. Maar helaas stonden de parkeersensoren uit en klapte ik volledig op een andere auto. Dat was wel echt onhandig. Een les die ik niet snel zal vergeten: niet blindelings vertrouwen op technologie. 😅

Ik luister in de auto graag naar..

Ik vind het heerlijk om in de auto muziek te luisteren. Ik luister dan ook graag naar rapmuziek en 21 Savage. Deze genres doen het altijd goed bij mij. 🎵

Ik ervaar mijn werkdag..

Mijn hele (werk)dag ervaar ik leuk en grappig! Ik vind het leuk om met mijn collega’s te werken, omdat mijn collega’s ook mijn vrienden zijn. Het is dus één grote vriendengroep waarmee ik werk. Ik zie mijn werk daarom ook niet als werk maar als hobby omdat ik geniet van wat ik doe. Het leukste moment vond ik dat ik met Sasha in Duitsland in de bergen een auto moest ophalen. Ik was ver weg en kom daar normaal gesproken niet en toen was ik er op een werkdag van mij. Dat vond ik wel erg leuk!

Mijn favoriete dag..

Mijn favoriete dag is vrijdag want het is dan patatdag! Het eten wordt s’ochtends besteld en we eten in de middag dan allemaal gezamenlijk in de kantine, erg gezellig! 🍟

Copyright © 2024 - Blankert Shortlease

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing