Incl. BTW.Excl. BTW.

Kom je bij ons werken? Bekijk hier de vacatures.

Wat is shortlease?

Wat is shortlease?

Shortlease is super handig als je een auto nodig hebt voor een korte tijd. Het beste eraan is dat je niet vastzit aan een langdurig leasecontract, zoals bij normale leases. Bij Blankert Shortlease kun je zelfs al na één maand het shortlease contract dagelijks opzeggen. Dat is pas flexibiliteit ten top!

Shortlease

Stel je voor, je weet niet precies hoe lang je een auto nodig hebt. Met shortlease hoef je, je daar geen zorgen over te maken. Het past perfect bij jou als je mobiliteitsbehoefte nogal onvoorspelbaar is. En als je behoeften veranderen, geen probleem! Je kunt je leaseauto gewoon inleveren of omwisselen voor een ander model dat beter past bij wat je nodig hebt. Lekker makkelijk, toch? 😊

5 redenen om voor shortlease te kiezen

Kort, voordelig en mega flexibel

 • Je kunt bij ons al een auto leasen vanaf één maand. Na die periode kun je het contract per dag opzeggen. Je zit dus niet vast aan mega langlopende deals of grote investeringen. En een bonuspunt: je hoeft je ook geen zorgen te maken over de afschrijving van de auto, waardoor je geen restwaarde risico hebt.

Geen BKR-registratie

 • Kies je voor een shortlease-auto, dan hoef je, je geen zorgen te maken over een BKR-registratie. Dat scheelt weer vergeleken met een normale (private)lease-auto. Dit verschilt echter wel per leasemaatschappij. Bij de meeste leasemaatschappijen geldt dat je bij het afsluiten van een leaseovereenkomst geregistreerd wordt bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel. Dit omdat je met het afsluiten van een (private) leasecontract een financiële verplichting voor langere periode aangaat (>12 maanden). Maar dit is dus niet het geval bij Blankert Shortlease aangezien wij op basis van flexibele shortlease contracten werken zonder lange looptijd en welke na één maand dagelijks opzegbaar zijn.

  Heb je een negatieve BKR-registratie? Ook dan kun je bij ons een shortlease aanvraag doen. Wij hebben namelijk geen toegang tot het BKR en kunnen daarom niet controleren of je een negatieve BKR-registratie hebt. Wat goed om te weten is dat wij wel een creditcheck vooraf doen. Deze creditcheck is er omdat wij er wel zeker van willen zijn dat je aan je betaalverplichting kunt voldoen, wanneer je besluit bij ons een auto te shortleasen. Daarom doen we op basis van je gegevens altijd een creditcheck.

Alles inbegrepen

 • Normaal gesproken, als je ene auto koopt, moet je zelf zorgen voor het onderhoud, verzekeringen en andere dingen. Maar niet met shortlease! Bij ons regel jij alleen de brandstof. De rest regelt Blankert Shortlease. Van pechhulp bij pech onderweg tot vervangend vervoer. Wil je meer details? Check dan even onze pagina over vervangend vervoer bij shortlease.

Testritje met verschillende wagens 🚗🚙

 • Je zit niet vast aan langdurige verplichtingen daardoor kun je met shortlease allerlei auto’s uitproberen. En als je wilt, kun je altijd de nieuwste modellen rijden afgestemd op jou specifieke behoeften en wensen. Is er iets dat je écht nodig anders wilt zien, heb je bijvoorbeeld een grotere auto nodig of is er iets waar je niet tevreden over bent? In onze aanpak streven we naar een persoonlijke benadering, waardoor we samen met jou altijd streven naar een passende oplossing. Dat noemen we nog eens maximale flexibiliteit. 🤩

Snelle beschikbaarheid

 • Een andere reden om te gaan voor shortlease is de snelle beschikbaarheid van de auto’s. Bij Blankert Shortlease hoef je na het ontvangen van de offerte slechts één werkdag te wachten om al in het bezit te zijn van een shortlease auto, dus dat is mooi snel geregeld en je hebt geen onverwachte kosten! Je kunt snel rijden zonder lang te hoeven wachten. Het is een ideale oplossing als je snel een betrouwbare auto nodig hebt. Met deze snelle service kun je zonder gedoe de voordelen van shortlease ervaren en meteen profiteren van de zorgeloze mobiliteit die het biedt.

Hoe werkt shortlease?

Shortleasen is echt een lifesaver voor mensen die tijdelijk een auto nodig hebben. Het is ook mega handig voor bedrijven die tijdelijke werknemers hebben of drukte ervaren tijdens bepaalde seizoenen. Ook als je zit te wachten op een leaseauto met een lang contract, kan shortlease je uit de brand helpen.

Met shortlease zit je niet vast aan langlopende leasecontracten. Vanaf één maand kun je zelfs dagelijks je leasecontract stopzetten. En als je in de tussentijd bedenkt dat je een andere nieuwe auto wil hebben, is dat geen probleem. Gewoon omwisselen! Flexibel leasen, zo rolt shortlease! Het is fijn om de controle te hebben over wat je rijdt, wanneer je het rijdt en hoe lang je het rijdt.

Flexibel leasen 🚘

Full operational lease is echt ideaal, wij nemen zoveel uit handen. Jij zorgt voor de brandstof, en wij regelen al het andere. Serieus, dat is echt waar! Bij het shortleasen zit bijna alles inbegrepen behalve de benzine. Denk aan afschrijving, rente, verzekering, onderhoud en vervangend vervoer. Ook als je ergens langs de weg strandt met pech of je hebt een deukje in de auto, wij regelen dat het weer goed komt.

Voordat je begint, maken we duidelijke afspraken zodat je precies weet waar je aan toe bent. Geen verrassingen achteraf, gewoon lekker duidelijkheid van tevoren. Zo kun je zorgeloos genieten van je ritjes en behoort zorgen bij een auto leasen tot het verleden.

Hoe werkt het leasen van een shortlease auto bij Blankert Shortlease?

Als je op zoek bent naar een zakelijke of een privé shortlease auto, dan ben je bij Blankert Shortlease aan het juiste adres! Het is echt heel gemakkelijk om een auto te regelen via ons. Check hieronder hoe het werkt:

 1. Kies een mooi model uit het grootste short lease aanbod. Ons eigen wagenpark van meer dan 2.000 auto’s kent auto’s van verschillende merken en klassen. Je kunt dit gewoon online regelen, maar als je liever telefonisch contact hebt kun je ons bellen: 📞 038-720 0880. Vergeet ook niet om onze shortlease aanbiedingen te bekijken! Dankzij scherpe tarieven en flexibele looptijden kun je genieten van de ultieme shortlease ervaring.
 2. Bepaal hoelang je de auto nodig hebt. Is het voor een maand, 6 maanden, een jaar of langer? Je kunt aangeven hoeveel maanden je de auto wilt. En het mooie is: je kunt de shortlease overeenkomst na één maand al dagelijks opzeggen. Fijn als je nog niet precies weet hoe lang je de auto nodig hebt. Hoe langer je de auto nodig hebt, hoe scherper ons aanbod wordt, dus dat is mooi meegenomen.
 3. Denk na over het aantal kilometers dat je denkt te rijden per maand. Maar, geen zorgen, deze kunnen altijd met terugwerkende kracht in je voordeel aangepast worden.
 4. En last but not least, vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan! Dit kun je gemakkelijk online doen bij het model dat je wil gaan rijden! 💻
 5. Je ontvangt binnen één werkdag een offerte van ons waarin je de shortlease auto’s waarvoor jij de shortlease aanvraag hebt gedaan ziet staan.
 6. Nadat je akkoord bent gegaan met de offerte mag je de auto zolang rijden als dat jij wilt. Shortlease jij de auto langer dan de offerte dan wordt de shortlease verlengd. Zo helpen wij je altijd bij een passende shortlease oplossing. 😊

Copyright © 2024 - Blankert Shortlease

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing